Søg
Close this search box.

Nu er der mulighed for at blive en del af Coding Pirates som frivillig. Afdelingerne i Aarhus og Skanderborg søger frivillige, der har lyst til at prøve kræfter med teknologier, it-kreativitet og designprocesser. 

Foto: Hans Klysner
Foto: Hans Klysner

Hvis du går og drømmer om at være med til at udvikle læringsdesigns, hvor programmering, al mulig slags hardware og kreativitet er på skemaet, så er vi meget interesserede I at høre fra dig. Det kan være du er studerende, lærer, ingeniør, kommunikator autodidakt eller generelt pædagogisk anlagt.

Lige nu søger både afdelingerne på det nye DOKK1 i Aarhus, på Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier (CUDiM, Aarhus Universitet) og i den helt nye Skanderborg-afdeling frivillige, som vil deltage som kodepirat en eftermiddag om ugen i efteråret.

I denne sæson foregår de ugentlig klubaftener i tidsrummet:

Som frivillig i Coding Pirates får du samtidig:

Du vil komme til at indgå i vores team som består af engagerede mennesker med meget forskellige baggrunde men med det fælles mål at skabe grobund for it-kreativitet.

Skriv til [email protected] eller til [email protected] for at høre mere om Aarhus-afdelingerne og kontakt [email protected], hvis du er interesseret i at blive frivillig i Skanderborg. 

Læs mere på “Vil Du Være Frivillig?”-siden.
Coding pirates plakat (billede)