Søg
Close this search box.
Sådan ser en Coding Pirates Geocoin ud! Der er kun fem af dem i verden.  Kig efter dem når du Geocacher
Sådan ser en Coding Pirates Geocoin ud! Der er kun fem af dem i verden. Kig efter dem når du Geocacher

Alle kan have brug for lidt frisk luft i ny og næ – uden at det behøver at betyde, at man skal lade teknologierne blive hjemme. Vi har derfor 3D-printet fem unikke Coding Pirates geocoins som ligger spredt rundt i landet og kun kan findes hvis man går på geocaching-jagt.

Fem friskbagte Coding Pirates Geocoins
Fem friskbagte Coding Pirates Geocoins

I skrivende stund befinder der sig Coding Pirates Geocoins et sted i Hareskoven ud for Ballerup, et sted på Falster, i Aarhus midtby – mens en har forvildet sig helt til Polen og en anden til Litauen og rejst mere end 1000 km.

Hver Coding Pirates geocoin har en speciel mission. Én skal rundt om jorden, én vil besøge berømte opfinderes hjembyer, én vil besøge jordens utilgængelige steder…bl.a. den internationale rumstation.

Du kan følge mønternes rejse LIVE via codingpirates.dk/geo og se på et kort hvor de befinder sig i verden. Løbende uploader folk billeder med mønten, lidt som at modtage postkort fra en gammel ven.

Coding Pirates Geocoin #2 har været på en lang rejse allerede. Den kan følges live via codingpirates.dk/geo
Coding Pirates Geocoin #2 har været på en lang rejse allerede. Den kan følges live via codingpirates.dk/geo

Hvis du finder en Coding Pirates Geocoin og tager et billede sammen med den som du lægger på den side, så ryster det en kæmpe pose respekt af sig herfra.

Fire bestyrelsesmedlemmer fra Coding Pirates Denmark med deres børn lagde de fem Coding Pirates Geocoins ud i Hareskoven, hvorfra de nu er rejst videre ud i verden
Fire bestyrelsesmedlemmer fra Coding Pirates Denmark med deres børn (og en kone) lagde de fem Coding Pirates Geocoins ud i Hareskoven, hvorfra de nu er rejst videre ud i verden

Er det første gang du geocacher?

For at bringe de fem Coding Pirates geocoins rundt i landet, er det vigtigt, at du ikke beholder mønten for længe når du finder den. Vi anbefaler, at du:

Denne video beskriver ganske kort, hvad geocaching handler om:

og denne video forklarer på under to minutter hvad en trackable (som f.eks. en Coding Pirates geocoin) er og hvad man skal gøre med den:

 

Rigtig god jagt!