Søg
Close this search box.

#mødmandskabet: Casper M. Bartholomæussen

Af Camilla Johansen ︱ 12/09-2019

For 25-årige Casper M. Bartholomæussen er Coding Pirates dagens højdepunkt. Som frivillig i Coding Pirates Aalborg elsker han at komme ud af huset og med stolthed fremvise piraternes kreative værker.

Casper M. Bartholomæussen hørte første gang om Coding Pirates tilbage i 2015, da der blev udsendt en informationsmail om opstarten af en Coding Pirates-afdeling på Aalborg Universitet. Mailen blev sendt ud til de studerende på de studier, hvor det var relevant.

Casper engagerede sig derfor i opstarten af afdelingen og har siden november 2015 været frivillig i Coding Pirates.

Sidenhen er han også blevet afdelingskaptajn for de nordjyske kodepirater samt formand for bestyrelsen i Coding Pirates Aalborg.

Om Casper M. Bartholomæussen

  • 25 år
  • Bor i Aalborg
  • Kandidat i Software Engineering ved Aalborg Universitet
  • Softwareudvikler hos Commentor
  • Afdelingskaptajn i Coding Pirates Aalborg (AAU)
  • Bestyrelsesformand i Coding Pirates Aalborg

Coding Pirates er dagens højdepunkt

Det, der driver Casper i hans frivillige arbejde, er succesoplevelserne fra de enkelte klubaftener.

– Efter en lang dag kan Coding Pirates være det, jeg glæder mig allermest til. Vi får i fællesskab lavet så mange fede ting. Vores kodepirater overrasker mig gang på gang med kreative idéer.

For Casper er det ikke læringen, der er i fokus, når de afholder klubaften med piraterne i Aalborg. Derimod handler Coding Pirates for ham om at de sammen skal bygge fede ting med pirater i alle aldre.

Og netop de fede ting, som de nordjyske kodepirater får skabt sammen, er forbundet med en stor stolthed fra afdelingskaptajnens side:

– Udover klubaftenerne elsker jeg også at komme ud af huset, og fremvise hvad vores kodepirater har lavet. Jeg kan til tider blive helt stolt af det, piraterne har skabt.

Vi lærer og fejler i fællesskab

Casper opfordrer alle til at blive frivillige i Coding Pirates Aalborg. For selvom du ikke ved en masse om IT og teknologi, så skal du ikke være bange for at komme med ombord:

– Det kræver ikke en stor teknisk viden at være frivillig, da vi har eksperter, som kan stå for vores workshops. Desuden er det ikke alle vores workshops, der har noget med programmering at gøre. Man skal ikke være bange for manglende viden, man skal nok lære og fejle sammen med kodepiraterne.

#MødMandskabet

I #MødMandskabet præsenterer vi nogle af vores mange seje frivillige i Coding Pirates. Hver især bidrager de med forskellige styrker og kompetencer.

Nominér en frivillig ved at sende en mail til [email protected] eller via Slack: @CamillaBenkjaer.

Mød flere af vores seje frivillige