Søg
Close this search box.

Heidi Svale Andersen og resten af de frivillige fra workshoppen “Projekt Labyrinter” siger mange tak for denne gang og ønsker kodepirater og forældre en god sommer.

Åbent hus Hovedbiblioteket 1

“Vi fik lavet nogle gode labyrinter, der virkede fint og var meget populære til Åbent Hus, hvor flere ville prøve dem. Desuden fik jeg nogle henvendelser fra andre, som var interesseret i at vide, hvordan vi havde lavet labyrinterne, og hvordan de virkede, så de senere kan lave labyrinter med nogle andre et andet sted,” fortæller frivillig Heidi Svale Andersen om workshoppens forløb i anden sæson på Coding Pirates CUDiM i Aarhus.

Interesserede kan læse om Åbent Hus på hovedbiblioteket, samt se billeder og videoer herfra i ugens blogindlæg på Heidi Svale Andersens egen blog om projektet.

“Desuden vil jeg gerne opfordre jer til fortsat at følge med på bloggen og kommentere herpå. Selvom ‘Projekt Labyrinter i menneskestørrelse, Coding Pirates Aarhus’ er slut, er det ikke slut for Ida og jeg. Vi fortsætter de følgende uger med at blogge om det og vil bl.a. lave flere videoer, som lægges på bloggen. Så følg med, del og kommentér gerne. Det betyder meget for os og vores specialeprojekt,” fortæller hun.

Heidi Svale Andersen modtager også gerne kommentarer eller indlæg til bloggen samt billeder på sin [email protected]

Læs mere: