Søg
Close this search box.

Piraterne fik en julegave af AVXperten.dk. En kasse med forskelligt velfungerende elektronik, der helt sikkert kan bruges til noget andet end det det er født til. Det skal piraterne undersøge i forårssæsonen. Hvad kan man bruge en radio til, når den ikke skal være radio mere? Hvad kan man bruge en cd-afspiller til?

Julegaven består nemlig af elektronisk udstyr som fx computermus, webkamera og en Powerbank, som teknologiinteresserede børn og unge nu kan lukke op og remixe.
Det er altid rart når en non-profit forening som vores får udstyr og elektronik som børnene kan lære med os af. Vi er altid taknemmelige når virksomheder som avXperten.dk støtter tilbud til børnene. Det kommer helt sikkert til at gavne de unges arbejde og projekter.

Børn bliver fortrolige med elektronik
”Vi vil gerne være med til at støtte arbejdet med at gøre børn mere hjemmevante og fortrolige med elektronik og computere, og vi synes Coding Pirates er et rigtigt spændende initiativ”, fortæller Frederik Nielsen, der er indehaver af avXperten.dk.

”Vi lever af at sælge elektronik og digitalt udstyr, så det er jo et område, der betyder rigtigt meget for os. Samtidigt er det sjovt at se, at børnene synes det er rigtigt sjovt at arbejde digitalt, så vi er glade for at kunne give en ekstra lille julegave til børnene”, slutter Frederik Nielsen.