Søg
Close this search box.

I samarbejde med CP Billund og Børnenes Hovedstad A/S afholdes der summercamp i Billund den 29. juni-2. juli 2017. Summercampen afholdes i Børnenes Hovedstad Billund og de fire dage vil være fyldt med masser af spændende inspirations- og erfaringsudveksling for frivillige i Coding Pirates forskellige lokalforeninger og deres egne børn.

 

Frivillig fællesskab i Coding Pirates. Foto: Mette Broholm

 

Om summercampen udtaler Brian Lindskov Larsen, Sekretariatschef i Coding Pirates: “Det er så godt at få lov til at gå i gang med et arrangement for de frivillige. Min erfaring er, at det er super vigtigt at mødes på tværs af landet, udveksle og inspirere hinanden, få nye venskaber og i det hele taget mærke hvor mange fantastiske mennesker der er i Coding Pirates. Jeg håber også at de frivillige opfatter det som en påskønnelse af, at de i det daglige og helt ulønnet, bruger tid og hjerteblod på andre folks børn. Og så er det bare super at vi kan lave et samarbejde sammen med lokalafdelinge i Billund og Capital of Children. Hvem ved om det kan blive en årlig tradition? Jeg håber at der er rigtig mange der kan komme trods den alt for sene udmelding”

 

Det foreløbige program inkluderer:

 

Der er deadline for tilmelding d. 16. juni og der er plads til 100 – pt er der 29 tilmeldt. I løbet af de næste uger kommer der mere på programmet –  Billund har meget at byde på. Vi har en dedikeret slack-kanal til formålet, og vi opfordrer til at deltagere byder ind der, med workshops og oplæg. Programmet vil blive opdateret her: Summercamp i Billund.

 

Info:

 

Børnenes Hovedstad er et samarbejde mellem Billund Kommune og LEGO Fonden, som kombinerer et lokalt fokus på børn med globale samarbejder om at udvikle børns leg, læring og kreativitet.