Søg
Close this search box.

Minecraft Education Licenser 2022

Af Sidsel Overgaard ︱ 12/05-2022

Det seneste år har vi været så heldige, at samarbejde med Microsoft om Minecraft Education. Her har alle Coding Pirates’ foreninger, kunnet tage del i dette kvadratiske univers – endda uden et Officeabonnement.  Eftersom at mange afdelinger i Coding Pirates har benyttet muligheden for at købe egne licenser til  Minecraft Education, fortsætter vi med samarbejdet. 

Hvad er Minecraft Education?

Microsoft har udsendt en version af deres platform, Minecraft Education. Hvor den tidligere krævede en Office365 adgang, så er den nu blevet nemmere tilgængelig og kræver ikke et mere. De har også omdannet Minecraft Education til i endnu højere grad, at understøtte mange af de ting, vi også laver i foreningerne; færdige forløb, fri leg og endnu flere muligheder end der har været før – blandt andet muligheder for at lave fælles verdener – både internt i foreningen og på tværs af foreningerne.

Rent praktisk, så koster det Pris 95 kr kroner per licens per år. Dette betyder at når man køber én eller flere licenser, så løber den fra købsdatoen og ét år frem. Dette betyder således, at man kun har sin/sine licenser et år, medmindre man forlænger sin licens året efter, hvilket er her d. 5 juni 2022.

Licensen er tilknyttet foreningen og kan fordeles ud på de pirater I måtte have. Er der udskiftning af piraterne, så kan foreningen “rense” licensen og give den til en ny pirat. Man kan også nemt opsige licenserne, hvis man skal skære ned eller tilkøbe, hvis der er behov for flere. 

I kan læse mere omkring Minecraft og hvordan du kan bruge det i din forening på nedenstående link.

 

Hvis vi ikke har Minecraft Education licenser, hvordan får vi det så? 

Hvis dette lyder lige som noget for jeres forening, så tøv endelig ikke med at bestille licenser. Så bestiller vi jeres licenser og sender dem ud til jer, så de er klar til efterårssæsonen 2022.  I bestiller ved at udfylde dette ark, med jeres afdelings navn og hvor mange licenser I ønsker at købe.

I finder arket på knappen her: 

Hvis vi allerede har Minecraft Education Licenser, hvad gør vi så? 

Hvis I som forening allerede har Minecraft Education licenser som I har købt i 2021, så udløber disse d. 5 juni 2022. Hvis I ikke ønsker at forlænge jeres licenser, SKAL disse OPSIGES SKRIFTLIGT til [email protected] SENEST d. 30 maj 2022. Hvis dette ikke bliver gjort vil I blive trukket 95 kr. per licens, da disse så vil blive forlænget. 

Hvis I ønsker at BEHOLDE jeres licenser, SKAL I udfylde hvor mange licenser I ønsker at beholde ved at udfylde arket på nedenstående link. I skal udfylde jeres informationer her, senest den 30 maj 2022, ellers får I det samme antal licenser som I bestilte sidste år. I har selvfølgelig for at bestille flere eller færre licenser, blot skriv hvor mange I ønsker. I start juni vil I få tilsendt en faktura. Vi bestiller jeres licenser og sender dem ud til jer, så de er klar til efterårssæsonen 2022.   


Hvis I har spørgsmål så skriv gerne til [email protected] eller ring til 27 83 65 25 mandag, onsdag eller fredag.