Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge? Er du nysgerrig på hvad det vil sige at være frivillig hos Coding Pirates? Så kom og deltag i et vores infomøder!Hen over august og september afholder flere lokalafdelinger et åbent infomøde, hvor du er inviteret! Som frivillig bliver du en del af klubaftenerne, som er omdrejningspunktet i Coding Pirates.
Til klubaftenerne leger og eksperimenterer vi kreativt med IT og teknologi. Fællesskabet er kernen, og der er altid plads til at fejle og prøve igen. Vil du med ombord eller kender du den helt rette? Det kan være, at du er studerende, lærer, ingeniør, journalist, autodidakt eller generelt pædagogisk anlagt – eller bare ønsker at give en hånd med. Uanset hvad, så kom og besøg os til én af vores kommende infomøder!

 

Billedet taget af Benjamin Pomerleau

 

Infomøde hos Haderslev bibliotek 7. september
Dato:

Tirsdag. 7. september

Tidspunkt:

kl. 19.000

Adresse

Haderslev Bibliotek
Bispebroen 3
6100 Haderslev

 

Infomøde hos Odsherred Bibliotek

Info kommer snart

Formål med infomøderne

Infomøderne afholdes flere steder i landet i sensommer og efteråret 2021, som en del af genaktivering af foreningslivet i Danmark. Her kan du komme frit og høre om foreningslivet, landsforeningen, samarbejde på tværs af regioner og hvilke muligheder du har for at deltage eller bidrage. Hør hvad vores frivillige går og laver hver sæson, og hvordan forskellige frivillige oplever at være en del af Coding Pirates. Der er altid en medarbejder eller frivillig til rådighed til at besvare spørgsmål om stort og småt, så du føler dig velinformeret inden du stiger om bord på Coding Pirates.