Kære CP-forælder

Vi afholder ordinær generalforsamling i Coding Pirates Skanderborg på næste mandag d. 9. april kl. 19 på Ungdomsskolen(Finlandsvej 5). Du er selvfølgelig inviteret. -Og det er ikke bare en almindelig pligt-invitation fordi dit barn har deltaget i løbet af det sidste år: Det er et sted mellem en bøn og kraftig opfordring, for vi har brug for din hjælp. Det tager max. 2 timer.

Bestyrelsesarbejdet er meget overkommeligt, men formanden stopper. Da han pga. frafald i efteråret er den eneste i bestyrelsen er der ingen til at tage over, og så er der pludselig en reel risiko for, at vi bliver nødt til stoppe Coding Pirates i Skanderborg.

Det ville være rigtig ærgerligt, for så vidt vi kan se har vi et rigtig godt setup: Stadig flere tilmeldinger, konstant fremmøde, glade og tilfredse børn, ekstra arrangementer á la Game Jam, virksomhedsbesøg og åbent hus, en god økonomi, og et stabilt, kompetent hold af frivillige. Til næste åbent hus d. 23. april får vi besøg af en forsker der vil fortælle om minirobotter der bruges i den medicinske verden.

Hvad kan du gøre?
Du kan bidrage med sparring så vi fortsat har et aktuelt og spændende tilbud, hjælpe med kommunikation (f.eks. et skriv som dette), og være med til at løfte så vi kan afholde / deltage i arrangementer. Formelt skal der også være en der kan godkende de få udlæg vi har. Vi har umiddelbart tænkt – om nødvendigt – at organisere det hele lidt anderledes, så det ikke er så “vedtægter”, “generalforsamling”, “kasserer”, “regnskab”, “suppleant”-agtigt, og se om vi fsva. egentlig bestyrelse kan blive en del af Horsens, Solbjerg eller Odder, men det er ikke sikkert det lige lader sig gøre.

Du behøver ikke melde dig til – bare kom på mandag d. 9/4 kl. 19.

Jeg håber vi ses!