CODING PIRATES THY

Find os!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FAQ

FAQ

Q: Hvordan skriver jeg mit barn op?
A: Brug dette link: codingpirates.dk/tilmelding/
Q: Mit barn var med i sidste sæson, skal jeg tilmelde mig på ny?
A: Efter sæsonen er slut overgår man som hvilende medlem i det centrale system. Man skal derfor gå ind i medlemssystemet igen og skrive sig på ventelisten på den afdeling man vil deltage i. Når afdelingen er klar med en ny sæson og workshops, får man en invitation som beskrevet nedenfor.
Q: Er det først til mølle-princippet når jeg skriver mit barn op?
A: Nej, frivilliges børn kommer først, dernæst de der har deltaget i forrige sæson, dernæst inviterer vi børn, så det kommer til at passe til vores workshops
Q: Hvordan sikrer jeg mit barn en plads?
A: Ved at melde dig som frivillig
Q: Skal man kunne noget specielt som frivillig?
A: Næh, du skal have lyst til at arbejde med børn og gøre en forskel. Skal du være med på klubaftenerne, så er det en fordel at have lysten til at lege og eksperimentere med teknologi og lære fra dig. Lidt flair for teknologi er at foretrække, men hvis du vil bruge tid på at sætte dig ind i de teknologier vi har til rådighed eller har forslag til andre, så er du også meget velkommen.
Frivillige kan være til klubaften hver mandag eller deltage når man kan, dog er der et loft over hvor meget man kan være væk, førend man kan få sit barn gratis med.
Q: Hvornår er næste sæson og hvad kommer den til at indeholde?
A: Følg med på vores facebook. Vi har sæsonstart to gange årligt: Forår og efterår.
Q: Vi har ikke en tablet/laptop, kan vi stadig være med?
A: Det er en fordel at have enten en tablet eller laptop, mange af workshopperne kræver at man kan medbringe eget udstyr
Q: Er der krav jeg skal vide som forælder?
A: Det er vigtigt at du gør dig klart at vi leger med teknologi og det gør vi af lyst. Det plejer ikke være hensigtsmæssigt at tvinge sit barn til klubaften.
Som forældre skal I holde jer orienteret i facebook-gruppen. Her vil alt info ligge, også hvad man skal medbringe fra gang til gang.
Q: Mit barn har en diagnose, kan man stadig være med?
A: Ja vi rummer som udgangspunkt alle børn og voksne. Vi vil gå i dialog med dig om dit barns behov, og du er velkommen til at være med selv.
Q: Jeg vil gerne være sponsor
A: Ja tak! Vi har altid brug for midler til at købe ny teknologi. Se mere på vores hjemmeside eller skriv til: [email protected]
Q: Er der prøvegange?
A: Nej, men fortryder dit barn efter 2. gang, så betaler I kun for de gange I har været til klubaften, vi refunderer resten.
Q: Hvornår vælger vi workshop?
A: Det kommer der besked om, hvis I bliver inviteret.
Q: Hvornår skal vi betale?
A: Så snart I er inviteret betaler I inden en uge, ellers vil pladsen gå til et andet barn.
Kontakt os!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Coding Pirates Thy
Lerpyttervej 54
7700 Thisted
Afdelingsleder: Annette Qvistgaard
E-mail: [email protected]
Åbningstid: Tirsdage kl. 17-19

Nedtælling til sæsonstart Efteråret 2021

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Aktuelle Workshops.

Vi løfter sløret for de workshops vi starter op med efter ferien efter den 5. Oktober!

Kort info fra afdelingen

Ohøj Pirater! 

Vi glæder os til se mange nye ansigter!

I vil kunne købe T-shirten i afdelingen ved sæson start. Info om pris og str. er på vej.

Bliv Frivillig i CP THY. Nysgerrig?

Afdelingens Samarbejspartnere Og Sponsorer

 

Der er mange måder, din organisation eller virksomhed kan støtte Coding Pirates på: Du kan fx lægge lokaler til en forening, du kan støtte lokale foreninger eller hovedforeningen økonomisk, du kan støtte stiftelse af en lokalforening eller du kan give os rabat på indkøb af materialer. Coding Pirates Samarbejdspartnere Og Sponsorer