Coding Pirates Events

Landsmøde og 5 års fødselsdag

Dette arrangement er kun for frivillige i Coding Pirates.
I forlængelse af landsmødet (tidl. generalforsamling) den 2. marts inviterer Coding Pirates Danmark til 5 års fødselsdagsfest med mad, drikke og musik i lækkert selskab. Landsmøde og fødselsdagsfest finder sted på Danhostel Ishøj.

DATO: 2. marts 2019  STED: Danhostel Ishøj, Ishøj Strandvej 13 ARRANGEMENT FOR FRIVILLIGE

Bogreception – Det Syngende Fødselsdagskort

I Coding Pirates har vi glædet os meget til udgivelsen af den første danske Scratch-bog, derfor inviteres store som små til bogreception, hvor vores formand, Louise Overgaard, deltager, samt vil der være sjove og kreative Scratch aktiviteter for børn.

DATO: 23. november      STED: Lindevangsskolen, P. G. Rammsallé, 2000 Frederiksberg      PRIS: Gratis

 

Kodning i Kedlen 2

Coding Pirates Frederiksberg gentager successen fra sidste år og inviterer IT-nysgerrige børn og unge mellem 8-17 år til Kodning i Kedlen 2.

DATO: 17. november      STED: Kedelhalen, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg      PRIS: Gratis

Game Jam 2018 👾🤪🤖

Er du mellem 7-17 år, og kan du godt lide at programmere spil og hygge dig med andre unge? Så skal du da med til Game Jam i København, Aarhus, Odense eller Aalborg. 😀 Game Jam er en spiludviklingskonkurrence, hvor børn i løbet af 24 timer programmere deres eget spil i hold. Holdene skal i fællesskab idégenerere, designe og kode et spil ud fra årets tema.

DATO: 17.-18. november       PRIS: 200 kr.

Kom til Code Days i Karlsruhe 😀 

Tag med Coding Pirates til Karlsruhe i efterårsferien, hvor vi sammen med andre kodeglade børn skal udforske en verden af kodning.
Vi tager afsted tirsdag d. 16. og kommer hjem igen fredag d. 19 oktober. Det betyder, at vi har to hele dage i Karlsruhe med spændende kode-workshops.

DATO: 16.-19. oktober       PRIS: 500kr. pr. barn.

Børne IT-konference “Internettet Glemmer Aldrig” – Lyngby

Tag med til årets Børne IT-konference, hvor det er børnene der indtager de voksnes rækker og bestemmer, hvordan vi passer bedst på hinanden, når vi spiller spil på computeren, når vi deler ting eller skriver med vores venner på sociale medier.

DATO: 12. maj 2018      STED: Microsoft, Lyngby      PRIS: 75kr

Børne IT-konference “Internettet Glemmer Aldrig” – Aarhus

Tag med til årets Børne IT-konference, hvor det er børnene der indtager de voksnes rækker og bestemmer, hvordan vi passer bedst på hinanden, når vi spiller spil på computeren, når vi deler ting eller skriver med vores venner på sociale medier.

 

DATO: 5. maj 2018      STED: Dokk1, Aarhus     PRIS: 75kr

#MakeWhatsNext – Girls in tech

Hvilke jobmuligheder er der indenfor IT-feltet? Er det kun for nørder, eller også for alle andre? Og hvad skal man egentlig kunne for at arbejde med teknologi?

Kom og hør spændende oplæg fra seje kvinder der arbejder med IT og få fingrene i forskellige teknologier. Du kan blandt andet deltage i workshops med Micro:bits og IT-innovation.

 

DATO: 3. maj 2018      STED: Dokk1, Aarhus     PRIS: Gratis

 

Robotturnering i Universe 2018

Den 21. april 2018 gentager Coding Pirates Sønderborg og Universe succesen med sidste års robotturnering. I turneringen dyster hold, med deres robotter i mod hinanden i robotsumobrydning, kørsel gennem labyrint og skabe robotdesign.

Tilmeldingsfrist for robothold: 9. april.

DATO: 21. april 2018      STED: Universe, Als      PRIS: Gratis for Robothold. Andre gæster se billetpriser.

Igen i år afholder Coding Pirates Aarhus et brag af et Game Jam!

Det bliver afholdt d. 7./8. April på Aarhus Universitet, og der er plads til 100 seje børn og unge.

Coding Pirates Game Jam er en spiludviklingskonkurrence på 24 timer. Sammen med en hel masse andre børn, samles man i grupper og udvikler spil som vil blive vurderet af en jury – og der er præmier indenfor forskellige kategorier.

DATO: 7./8. April 2018      STED: Aarhus Universitet  PRIS: Kr. 200,-

Bank & IT Hackathon

Coding Pirates inviterer alle interesserede til et brag af et Hackathon d. 10. marts i Danske Banks IT-afdeling.
Temaet er Bank & IT, og piraterne får bl.a. lov til at programmere en robot, så den kan følge en rute og beskytte banken mod nogle bankrøvere. Imens sidder de frivillige selvfølgelig klar til at hjælpe.

DATO: 10. marts 2018      STED: Danske Banks IT-afdeling, Glostrup  PRIS: Kr. 75,-

Coding Pirates Denmarks generalforsamling 2018

Hovedbestyrelsen fra Coding Pirates Denmark indkalder til generalforsamling lørdag d. 3. marts 2018.

Generalforsamlingen er en vigtig dag for Coding Pirates, både lokalt og nationalt. Det er her, at vi i fællesskab beslutter retningen for Coding Pirates og hvem der skal lede Coding Pirates frem til næste generalforsamling. Vil du have indflydelse på Coding Pirates’ fremtid, kan du deltage på generalforsamlingen på Dokk1 eller online.

DATO: 3. marts 2018      STED: Dokk1, Aarhus TID: 10:30-15:30  ARRANGEMENT FOR MEDLEMMER

Coding Pirates Danmark

Sverigesgade 20, 1

5000 Odense C

kontakt@codingpirates.dk