Coding Pirates Events

Børne IT-konference “Internettet Glemmer Aldrig” – Aarhus

Tag med til årets Børne IT-konference, hvor det er børnene der indtager de voksnes rækker og bestemmer, hvordan vi passer bedst på hinanden, når vi spiller spil på computeren, når vi deler ting eller skriver med vores venner på sociale medier.

 

DATO: 5. maj 2018      STED: Dokk1, Aarhus     PRIS: 75kr

Børne IT-konference “Internettet Glemmer Aldrig” – Lyngby

Tag med til årets Børne IT-konference, hvor det er børnene der indtager de voksnes rækker og bestemmer, hvordan vi passer bedst på hinanden, når vi spiller spil på computeren, når vi deler ting eller skriver med vores venner på sociale medier.

DATO: 12. maj 2018      STED: Microsoft, Lyngby      PRIS: 75kr

#MakeWhatsNext – Girls in tech

Hvilke jobmuligheder er der indenfor IT-feltet? Er det kun for nørder, eller også for alle andre? Og hvad skal man egentlig kunne for at arbejde med teknologi?

Kom og hør spændende oplæg fra seje kvinder der arbejder med IT og få fingrene i forskellige teknologier. Du kan blandt andet deltage i workshops med Micro:bits og IT-innovation.

 

DATO: 3. maj 2018      STED: Dokk1, Aarhus     PRIS: Gratis

Coding Pirates Robotturnering i Universe 2018

Den 21. april 2018 gentager Coding Pirates og Universe succesen med sidste års robotturnering. I turneringen dyster hold, med deres robotter i mod hinanden i robotsumobrydning, kørsel gennem labyrint og skabe robotdesign.

Tilmeldingsfrist for robothold: 9. april.

DATO: 21. april 2018      STED: Universe, Als      PRIS: Gratis for Robothold. Andre gæster se billetpriser.

Igen i år afholder Coding Pirates Aarhus et brag af et Game Jam!

Det bliver afholdt d. 7./8. April på Aarhus Universitet, og der er plads til 100 seje børn og unge.

Coding Pirates Game Jam er en spiludviklingskonkurrence på 24 timer. Sammen med en hel masse andre børn, samles man i grupper og udvikler spil som vil blive vurderet af en jury – og der er præmier indenfor forskellige kategorier.

DATO: 7./8. April 2018      STED: Aarhus Universitet  PRIS: Kr. 200,-

Bank & IT Hackathon

Coding Pirates inviterer alle interesserede til et brag af et Hackathon d. 10. marts i Danske Banks IT-afdeling.
Temaet er Bank & IT, og piraterne får bl.a. lov til at programmere en robot, så den kan følge en rute og beskytte banken mod nogle bankrøvere. Imens sidder de frivillige selvfølgelig klar til at hjælpe.

DATO: 10. marts 2018      STED: Danske Banks IT-afdeling, Glostrup  PRIS: Kr. 75,-

Coding Pirates Denmarks generalforsamling 2018

Hovedbestyrelsen fra Coding Pirates Denmark indkalder til generalforsamling lørdag d. 3. marts 2018.

Generalforsamlingen er en vigtig dag for Coding Pirates, både lokalt og nationalt. Det er her, at vi i fællesskab beslutter retningen for Coding Pirates og hvem der skal lede Coding Pirates frem til næste generalforsamling. Vil du have indflydelse på Coding Pirates’ fremtid, kan du deltage på generalforsamlingen på Dokk1 eller online.

DATO: 3. marts 2018      STED: Dokk1, Aarhus TID: 10:30-15:30  ARRANGEMENT FOR MEDLEMMER

Nationalt Game Jam 2017

Den 18. og 19. november afholder Coding Pirates vores årlige game jam. I år er vi hele 3 forskellige steder – både i Aarhus, Odense og København. Til game jam får børnene 24 timer til at lave de fedeste spil og nogle dommere vil derefter kåre de bedste spil i forskellige kategorier.

DATO: 18.-19. november 2017      STED: Aarhus, Odense og København      PRIS: 200 kr.

Kodning i Kedlen

Lørdag d. 9. september fra kl. 10-17 afholder Coding Pirates Frederiksberg en kæmpe kodnings-event i Kedelhallen på Frederiksberg i samarbejde med Frederiksberg Idræts-Union og Dansk Industri. Programmet byder på underholdning, robotter, hackere, sjov og ballade. Der bliver lavet workshops med Micro Bits, Elektronisk musik, Scratch og meget mere. Husk at medbringe jeres egne computere! Der er også oplæg for forældrene om livet som frivillig i Coding Pirates mv.

DATO: 9. september 2017      STED: Kedelhallen, Nyelandsvej 75 A, Frederiksberg      PRIS: Gratis

Coding Pirates Summercamp i Billund

Coding Pirates Denmark kan for første gang invitere frivillige og deres børn til inspirations summercamp i Billund. I samarbejde med CP Billund og Børnenes Hovedstad A/S inviterer vi derfor til fire dages inspirations- og erfaringsudvekslings camp.

DATO: 29. juni – 2. juli 2017      STED: Børnenes Hovedstad Billund     PRIS: Gratis

Hackathon i Hvidovre

Coding Pirates Hvidovre inviterer alle interesserede til et brag af en hackathon d. 27. maj fra kl 10-16 i Hvidovres Medborgerhus, der ligger lige ved siden af Hovedbiblioteket på Hvidovrevej. Hovedattraktionen bliver denne gang Virtual Reality.

DATO: 27. maj 2017      STED: Hvidovres Medborgerhus      PRIS: Kr. 75,-

Game Jam Aarhus 2017

Lørdag d. 20. maj til søndag d. 21. maj holder vi Coding Pirates Game jam i Aarhus, i samarbejde med digitaliseringshuset Ditmer, som lægger lokaler til igen i år. Denne gang har vi plads til 80 børn i alt, og derfor opfordrer vi til, at man tager en kammerat med og viser dem, hvor fedt det er at lave spil. Kom og kæmp med i dysten om at skabe det bedste spil!

DATO: 20.-21. maj 2017      STED: Ditmer      PRIS: Kr. 200,-

Coding Pirates Aarhus holder åbent hus på DOKK1

Coding Pirates Aarhus byder velkommen til åbent hus, hvor der vil være mulighed for at se, hvad afdelingerne i Aarhus ugentligt foretager sig. CUDiM, Robotpiraterne, GameDev, MediaLabX og DOKK1’s egen afdeling vil alle kunne findes på dagen. Der vil være mulighed for at blive ligeligt inspireret, deltage i en række forskellige workshops, stille spørgsmål og få svar omkring de forskellige afdelinger.

DATO: 15. maj 2017      STED: DOKK1, Aarhus      PRIS: Gratis

Coding Pirates Robot-turnering i Universe

Den 13. Maj 2017 afholder Coding Pirates og Universe den første årlige Coding Pirates Robot-turnering. Turneringen har til formål at udbrede kendskabet til robotter og stimulere udviklingen af børn og unges evner på området. I turneringen dyster hold, og deres robotter, imod hinanden. Der kæmpes i robot-sumobrydning og om, hvilken robot der er hurtigst til at finde vej igennem en labyrint. Turneringen er åben for deltagere til og med gymnasieniveau.

DATO: 13. maj 2017      STED: Universe, Als      PRIS: Gratis for Robothold. Andre gæster se billetpriser.

Børne it-sikkerhedskonferencen i København (Lyngby)

I København kan børn og unge i alderen 10-17 år den 29.4 deltage i en spændende børneIT-sikkerhedskonference. Eventet afholdes ved Microsoft i Lyngby, den 29.4. kl.10-14. Temaerne bliver: hacking, privacy, kunstig intelligens, mobning på nettet, krypering og digital dannelse! Der er plads til 200 børn og dagen vil bestå af en kombination af taler, debat og workshops. Det koster 50 kr at deltage og der vil blive serveret en sandwich i løbet af dagen.

DATO: 29. april 2017      STED: Microsoft, Kgs. Lyngby      PRIS: Kr. 50,-

Robotterne kommer! Børne it-konference i Aarhus

I Aarhus kan børn og unge i alderen 9-17 år den 22.4 deltage i en spændende børneIT-konference. Eventet afholdes i forbindelse med Internet Week Denmark, i Rådhussalen 22.4. kl.10-14. Temaerne bliver: kunstig intelligens, overvågning og sikkerhed og sidst men ikke mindst robotteknologi! Der er plads til 200 børn og dagen vil bestå af en kombination af taler, debat og workshops. Det koster 50 kr at deltage og der vil blive serveret en sandwich i løbet af dagen.

DATO: 22. april 2017      STED: Rådhussalen, Aarhus       PRIS: Kr. 50,-

#MakeWhatsNext – Girlz in Tech under IWDK

#MakeWhatsNext – Girlz in Tech er et globalt initiativ fra Microsoft som fokuserer på piger og kvinder i teknologibranchen. Initiativet bygger på at få kvinder til at forelske sig i programmering samt at demontere påstanden om at teknologi ikke er for kvinder. Arrangementet laves i samarbejde mellem Coding Pirates, Microsoft, ATU, den kommunale IT- og innovationsafdeling ITK og Internet Week Denmark.

DATO: 20. april 2017      STED: Dokk1, Aarhus    PRIS: Gratis

Game Jam i Odense

Alle kan være med når Coding Pirates, Computer Clubhouse og House of Code inviterer kodeinteresserede unge til at udvikle spil på 12 timer i Ungdomshuset i Odense. Game Jam er en konkurrence i spiludvikling for spil- og kodeinteresserede børn og unge i alle aldre og med alle forudsætninger. De unge finder sammen i mindre grupper, og har så 12 timer til at opfinde et spil ud fra et forudbestemt tema, som først offentliggøres på dagen. Når de 12 timer er gået har hver gruppe 10 minutter til at fremvise spillet. Den gruppe der har lavet det sejeste og bedste spil kåres som vinder af GameJam.

DATO: 25. marts 2017      STED: Ungdomshuset, Odense       PRIS: Gratis

Coding Pirates Danmark

Seebladsgade 1

5000 Odense C

kontakt@codingpirates.dk