Søg
Close this search box.

Coding Pirates Rødovre

Vi er en lokalforening under Coding Pirates, hørende til i Rødovre.

Husk at vi er flyttet!

Generalforsamling 2024

Så byder vil velkommen til Coding Pirates Rødovre årlig General- forsamling. Den vil forgå lige efter vores første klubaften så alle har mulighed for at være med.

Lokation

TekX
Else Sørensens Vej 28, 1.sal
2610 Rødovre

mødetid

Onsdage 17:00-19:00

Kontaktinfo

Afdelingsleder: Henrik Birkemose
Email: [email protected]

TekX og Coding Pirate Rødovrehar slået pjalterne sammen i et storslået samarrrrrrrbejde!

Vi har hejst sejlene og er sejlet til TekX med saftevandsmaskine og hele molevitten. Vi er piratglade og kan slet ikke vente med at byde jer alle velkommen ombord i vores nye skattekiste af lokaler.

Pas på, landkrabber, for de nye lokaler har desværre ikke plads til, at forældre kan slænge sig, mens undervisningen står på. Så I må selv ud og finde et hyggeligt sted at vente på skattejagtens ende.

Og hør lige her, hvis I ankommer med jeres landkrabbevogne, så skal I huske at registrere dem ved indgangen, ellers risikerer I at få en afgift, og det er ikke noget sjovt bytte!

Glade hilsner fra Coding Pirate Rødovre – vi ses på syv have! 🏴‍☠️⚓💎

T-shirts til piraterne

Ohøj Pirater!
Køb en Coding Pirates trøje her.

Facebook-side

Følg vores Facebook-side her, hvor vi deler information om hvad vi laver.

Events i Coding Pirates

Hold øje med vores side eller på Facebook for kommende events.

Ofte stillede spørgsmål...

Har du nogle spørgsmål omkring det at gå til Coding Pirates, så tjek disse faner ud, eller ræk ud til vores afdelingskaptajn via mail [email protected]

I Coding Pirates Rødovre afholder vi klubaften en gang om ugen.
Sæsonerne går fra:

  • Forårssæsonen: slut februar/start marts til slut maj/start juni.
  • Efterårssæsonen: slut august/start september til december.

Vi har workshops/hold som børnene kan melde sig til, med spændende emner indenfor programmering og IT-Kreativitet. Workshopsne varierer fra sæson til sæson.

Først skal du skrive dit barn op på venteliste i vores medlemssystem, det gør du her – https://members.codingpirates.dk/account/create/

Dernæst logger du ind i medlemssystemet og skriver dit barn på venteliste, nogle afdelinger har lang venteliste, så det kan anbefales at skrive sit barn op på flere ventelister (det er gratis). Det kan give dit barn større chance for at komme til noget før. Vær opmærksom på at få indskrevet barnets fødselsdato korrekt, uden korrekt fødselsdato sendes der ikke ikke invitation til klubaften sæson.

Når det bliver jeres tur (efter anciennitet) får I tilsendt en mail, med link til deltagelse af en sæson og dertil betaling. Det er derfor smart at holde sine kontakt informationer opdateret. Linket virker i ca. en uge derefter forfalder det og der sendes en invitation til den næste på ventelisten. Så vær opmærksom på mailen og reager inden for tidsrammen.

Microbitterne
Hold for 8 til 10 år (10 pladser)

Her lærer vi de grundlæggende kode begreber for begyndere. Vi vil i denne sæson arbejde med Programmet “Make Code” og lege med Spil og Micro bit. Vores mål er at lave et simpelt spil og lære at kode en mikrobit . Vi har ingen forudsætninger til hvad du kan i forvejen.

Megabitterne (Godot)
Hold for 10 til 12 år (8 pladser)

Vi vil gå mere i dybden med forståelsen af kodesprog og Game Design. En grundlæggende forståelse for hvad kode er og at kunne lidt engelsk vil være en fordel. Godot er en game engine lidt som unity, hvor du har mulighed for at lave 2D og 3D spil til alt lige fra mobil til Xbox og PlayStation. Vi vil lære hvordan man med fokus på Game Designer og laver spil i Godot, samt lære en lille smule GDScript som er et sprog der ligner Python.

Megabitterne (3D Design&Print) !!!!!Holdet er fyldt op!!!!
Hold for 10 til 12 år (0 pladser) 
I 3D skal vi kigge på det grundlæggende i 3D design, tegning og print. Hvad skal der til når vi skal tegne og hvad er nødvendigt for at vi kan 3D printe.
Vi vil printe små prøver af det vi tegner.

Gigabitterne
Hold for 12-17 årige (8 pladser)

Hvor erfaring med kodning og logik en fordel. På dette hold dykker vi dybere ned i programmering. I denne sæson skal vi igen kode i C#. Denne gang bruger vi spilmotoren Unity til at lave et 2D spil.

Send en mail til afdelingen på [email protected] om det barnet har glemt, gerne med en beskrivelse fx mærke, farve og størrelse.

Det gør du via mail på: [email protected]

Alle kodepirater skal selv have en bærbar og mus med til workshops.

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også er du med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!