Udvalg under Coding Pirates hovedforeningen

Udvalget for administration og sekretariatsdannelse har fokus på administrative opgaver og dannelsen af et sekretariat. Administrationsudvalget er tovholder for udvikling af økonomi, IT-infrastruktur, udvikling af guides og tutorials m.fl.

Udvalget for didaktisk udvikling og undervisningsmaterialer, har fokus på udvikling af workshops og undervisningsmateriale. Udvalget arbejder på et strategioplæg og på sigt, er det tanken, at undervisningsmaterialer og workshops skal udvikles i arbejdsgrupper på tværs af afdelinger. 

Eventudvalget står for den overordnede tilrettelæggelse og koordinering og afvikling af landsdækkende events. Eventudvalget tovholder på følgende Coding Pirates events: Girlz in Tech, Børne-IT-konferencen, Coding Pirates Robot-turnering og landsdækkende Game Jams. 

Det primære fokus for Frivilligeudvalget er, at udarbejde forskellige strategier for hvervning, fastholdelse og engagement af frivillige. Coding Pirates har mange forskelligartede aktiviteter og der er brug for nye tiltag for at hverve frivillige til de mange eksisterende og kommende aktiviteter.

Organisationsdiagram

Organisationsdiagrammet viser udvalgene i forhold til hovedbestyrelsen og det kommende sekretariat. Udvalgene er åbne overfor forslag og idéer, ligesom de kan bruges til sparring.

 

Copyright © 2017 Coding Pirates. Alle rettigheder forbeholdes. Medlemsbetingelser.