Coding Pirates Rentemestervej

Ohøj Pirater

Coding Pirates Rentemestervej har to sæsoner hvert år, forår (feb-juni) og efterår (sep-dec). Hver sæson er inddelt i 2 halvsæsoner så der bliver mulighed for at prøve nogle forskellige aktiviteter i hver sæson. Hver halvsæson har pt 3 forskellige workshops hvoraf man følger én fast igennem halvsæsonen. Man kan godt fortsætte på samme workshop hvis man vil det.

Meld afbud

Vi vil gerne vide hvis I ikke kan komme. Skriv sms på 60 68 78 93 eller i en mail til [email protected], hvis I bliver syge eller er forhindret i at komme.

Coding Pirates Rentemestervej tilbyder de næstfølgende 10 uger følgende workshops:

Microbits

Microbit er en mini-computer som vi koder til at lyse, blinke, give lyd og meget mere.

Scratch

På Scratch-holdet lærer børnene de fundamentale funktioner i Scratch, der gør det muligt for dem at programmere spil og lave animationer. Når børn arbejder med Scratch, lærer de at tænke kreativt, arbejde sammen og arbejde systematisk.

Scratch er et program, hvor alle hurtigt kan læren at opbygge et spil ved hjælp af kodede byggeklodser og et simpelt tegneprogram.

Vi kommer til at lave forskellige spil i løbet af sæsonnen og spillene vil være på forskellige niveauer.

Til Scratch skal du medbringe din egen computer. Det kan være en Windows PC eller Mac OS. Vi bruger Scratch online, men der findes også et program der kan installeres på computeren. Her kan du læse mere om SCRATCH.

Stencyl

På Stencyl-holdet lærer børnene hvordan man laver et klassisk 2D computerspil i programmet Stencyl.

Til Stencyl skal børnene bedbringe egen computer. Stencyl er et gratis program, men børnene skal have mulighed for at hente software ned på deres computer.

JavaScript

JavaScript er et programmeringssprog som kan bruges til at designe interaktive hjemmesider og web-applikationer.

På JavaScript-holdet arbejder børnene i programmet JavaScript Processing, hvor de i koder figurer, farver og meget mere.

Til JavaScript skal du medbringe egen computer.

Links til sites om programmering

Her vil der med tiden komme links til flere af de programmer og værktøjer som vi har benyttet i Coding Pirates Rentemestervej.

Scratch
Her er et link til vores studio hos Scratch med nogle af de projekter som vi tidligere har lavet.
CP Guldbib på Scratch

HTML/CSS – webudvikling
w3schools har en lang række tutorials, men fungerer også rigtig fint når du bare skal slå bestemte tags eller atributter op i forbindelse med html/css-kodning.
w3schools

Codecademy
På Codecademy kan du selv lære at programmere. Det er et rigtigt godt supplement til Coding Pirates hvis du gerne vil lære mere.
Codecademy

Khan Academy / JavaScript
Khan Academy minder lidt om Codecademy; du lærer at programmere i dit eget tempo. Også et fint supplement til Coding Pirates hvis du gerne vil lære mere.
Khan Academy

Spørgsmål

Har du spørgsmål, store eller små, så skriv til Kaptajn Siri på:

[email protected]

 

 Afdelingsinfo

 Lygten 37 / Rentemestervej (aka CP KEA)

 2400 København NV

 Afdelingskaptajn: Siri McIlquham Schmidt

 E-mail: [email protected]

 Telefon: 60 68 78 93

Ønsker du at tilmelde dit barn til Coding Pirates Rentemestervej, kan du gøre det via linket her https://codingpirates.dk/tilmelding/

Kunne du tænke dig at blive frivillig hos Coding Pirates Rentemestervej er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Du kan også læse mere om at være frivillig i Coding Pirates via linket her: https://codingpirates.dk/vil-du-vaere-frivillig/

Obs.! Som frivillig underviser eller medhjælper er du sikret en plads til dit/dine børn. Du kan enten være hovedunderviser på et hold eller medhjælper. Det afhænger helt af dine egne ønsker. Du behøver ikke at kunne programmere for at undervise. Måske er du god til videoredigering, billedbehandling, 3D grafik, en haj til at lave elektronisk musik eller noget helt andet. Alle med passion for teknologi er velkomne!

Hvis du har nogle idéer eller spørgsmål til Coding Pirates Rentemestervej er du også velkommen til at kontakte os.

Kontakt Coding Pirates Rentemestervej

3 + 9 =

Seneste Nyt