Coding Pirates Mørkhøj

Forårssæsonen 2019 er slut

Vi starter en ny sæson i september. Alle nuværende pirater vil blive inviteret automatisk. Vi inviterer derefter børn fra ventelisten indtil holdet er fyldt op. Skriv dit barn på venteliste via menuen i toppen, og husk at vi også kan bruge hjælp fra forældre til enten undervisning eller praktiske opgaver. Læs mere til højre på denne side.

Forårsworkshops:

Workshops til efteråret er endnu ikke planlagt. Se nedenfor hvilke workshops vi har haft sjov med i foråret 2019.

Scratch

Scratch

Version 3.0 af Scratch er netop blevet frigivet. Vi ser nærmere på de nye funktioner og udforsker mulighederne for at bruge Scratch på mobile platforme også.

Micro:bit

micro:bit er en mikroprocessor specielt designet til børn på skolernes mellemtrin. Den kan programmeres med flere forskellige programmeringssprog, og har en masse forskellige måder at interagere med verden omkring sig via sensorer, radio og pins. Vi starter fra bunden med enkle øvelser og leger os derefter frem på alle de forskellige områder med fx lys og lyd.

 

Hvis du har hørt om DR Ultrabit projektet, så er det den præcis samme mikroprocessor der bruges. Tryk på billedet nedenfor for at lære mere om micro:bit.

micro:bit

Videoredigering

Lav dine egne videooptagelser og lær bagefter hvordan du kan redigere og lave flotte overgange og seje lydeffekter. Du bestemmer selv hvad der skal optages, men vi hjælper gerne med noget inspiration og nogle ekstra seje effekter.

Crey

Crey er et nyt spil-univers, hvor du kan designe dine egne spil helt fra bunden. Du kommer hurtigt i gang, og der uendelige muligheder. Det kræver en Windows-computer med en relativt stærk grafikprocessor at kunne køre Crey. Hvis du ikke har en computer med, der kan trække det, så kan du låne en af os.

Det er en fordel at have oprettet sin egen konto hjemmefra.

Lær mere om Crey her.

Mørkhøj Skole
Ilbjerg Allé 25
2860 Søborg
Afdelingskaptajn: Jakob Libak Rasmussen
Mail: [email protected]
Tidspunkt: Mandage kl. 17.00-19.00

Coding Pirates i Mørkhøj er en afdeling under lokalforeningen Coding Pirates Gladsaxe. Læs mere om vores forening her.

Vi har brug for frivillige. Er det noget for dig?

Coding Pirates er drevet på frivillig basis. Hver afdeling har en gruppe frivillige, der sørger for at afholde klubaftener og at de praktiske rammer er på plads. For at dette kan lade sig gøre har vi brug for hjælp. Hjælpen behøver ikke at komme fra erfarne udviklere, men det kan også være i form af praktiske opgaver i forbindelse med en klubaften, eller administrativ hjælp til at drive vores forening.

Vi kan kvittere med en stor portion glæde, et godt netværk og hvis du har børn på venteliste får de selvfølgelig lov til at springe ventelisten over.

Læs mere om hvad det vil sige at være frivillig i Coding Pirates her, og hvis du har lyst til at hjælpe i Gladsaxe kan du udfylde nedenstående formular. Vi håber at høre fra dig.

Tilmeld dig som frivillig i Coding Pirates Gladsaxe

Hvor vil du gerne være frivillig? (marker flere hvis du ikke har en bestemt præference)

Vi kan bruge hjælp til følgende typer af opgaver. Marker hvilke du har lyst til at hjælpe med

5 + 13 =