Coding Pirates Mørkhøj

Efterårssæsonen 2019

Sæsonen går fra 2. september til og med sæsonafslutning 2. december. Der er pause i efterårsferien og mandagen efter ferien.

Har du et barn, der gerne til deltage til foråret, så skriv hende eller ham på venteliste via menuen i toppen, og husk at vi også kan bruge hjælp fra forældre til enten undervisning eller praktiske opgaver. Læs mere til højre på denne side.

Efterårsworkshops:

Vi har frem til efterårsferien følgende på programmet:

Scratch

Scratch

Vi laver workshops for begyndere og for fortsættere. Lær at lave dit eget spil, og prøv dine evner af på forskellige former for programmer.

 

Robotter

Vi kommer til at eksperimentere med forskellige former for robotter. Heribland LEGO Mindstorms og LEGO WeDO.

Videoredigering

Vi giver børnene forskellige opgaver med redigering af små klip, og senere kan de optage og redigere deres egne klip. Vi prøver seje effekter af også. Redigeringssoftwaren er DaVinci Resolve fra Black Magic Design.

Crey

Crey er et nyt spil-univers, hvor du kan designe dine egne spil helt fra bunden. Du kommer hurtigt i gang, og der uendelige muligheder. Det kræver en Windows-computer med en relativt stærk grafikprocessor at kunne køre Crey. Hvis du ikke har en computer med, der kan trække det, så kan du låne en af os.

Det er en fordel at have oprettet sin egen konto hjemmefra.

Lær mere om Crey her.

Mørkhøj Skole
Ilbjerg Allé 25
2860 Søborg
Afdelingskaptajn: Jakob Libak Rasmussen
Mail: [email protected]
Tidspunkt: Mandage kl. 17.00-19.00

Coding Pirates i Mørkhøj er en afdeling under lokalforeningen Coding Pirates Gladsaxe. Læs mere om vores forening her.

Vi har brug for frivillige. Er det noget for dig?

Coding Pirates er drevet på frivillig basis. Hver afdeling har en gruppe frivillige, der sørger for at afholde klubaftener og at de praktiske rammer er på plads. For at dette kan lade sig gøre har vi brug for hjælp. Hjælpen behøver ikke at komme fra erfarne udviklere, men det kan også være i form af praktiske opgaver i forbindelse med en klubaften, eller administrativ hjælp til at drive vores forening.

Vi kan kvittere med en stor portion glæde, et godt netværk og hvis du har børn på venteliste får de selvfølgelig lov til at springe ventelisten over.

Læs mere om hvad det vil sige at være frivillig i Coding Pirates her, og hvis du har lyst til at hjælpe i Gladsaxe kan du udfylde nedenstående formular. Vi håber at høre fra dig.

Tilmeld dig som frivillig i Coding Pirates Gladsaxe

Hvor vil du gerne være frivillig? (marker flere hvis du ikke har en bestemt præference)

Vi kan bruge hjælp til følgende typer af opgaver. Marker hvilke du har lyst til at hjælpe med

10 + 15 =