Coding Pirates Mørkhøj

forårssæsonen 2020

Sæsonen starter 3. februar og løber 12 mandage. Vi holder pause i ugerne med  vinterferie og påskeferie. Der er klubaften følgende dage: 3/2, 17/2, 24/2, 2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3, 20/4, 27/4, 4/5, 11/5.

forårsworkshops:

Vi har følgende på programmet i foråret 2020. Vi laver derudover offline-øvelser, hvor vi taler demonstrerer kodnings-koncepter i den fysiske verden og taler om IT-sikkerhed.

Scratch

Scratch

Vi laver workshops for begyndere og for fortsættere. Lær at lave dit eget spil, og prøv dine evner af på forskellige former for programmer.

 

micro:bit

Introforløb til leg med micro:bit

3D modellering og print

Design af 3D modeller på computeren og derefter prøver vi at printe dem på 3D printeren.

Crey

Crey er et nyt spil-univers, hvor du kan designe dine egne spil helt fra bunden. Du kommer hurtigt i gang, og der uendelige muligheder. Det kræver en Windows-computer med en relativt stærk grafikprocessor at kunne køre Crey. Hvis du ikke har en computer med, der kan trække det, så kan du låne en af os.

Det er en fordel at have oprettet sin egen konto hjemmefra.

Lær mere om Crey her.

Stencyl

Platformspil og design med Stencyl.

Mørkhøj Skole
Ilbjerg Allé 25
2860 Søborg
Afdelingskaptajn: Jakob Libak Rasmussen
Mail: [email protected]
Tidspunkt: Mandage kl. 17.00-19.00

Coding Pirates i Mørkhøj er en afdeling under lokalforeningen Coding Pirates Gladsaxe. Læs mere om vores forening her.

Vi har brug for frivillige. Er det noget for dig?

 

Kom til informationsaften 20. januar kl. 19:30 på Mørkhøj Skole. Udfyld formularen nedenfor, hvis du er interesseret i at hjælpe os.

Coding Pirates er drevet på frivillig basis. Hver afdeling har en gruppe frivillige, der sørger for at afholde klubaftener og at de praktiske rammer er på plads. For at dette kan lade sig gøre har vi brug for hjælp. Hjælpen behøver ikke at komme fra erfarne udviklere, men det kan også være i form af praktiske opgaver i forbindelse med en klubaften, eller administrativ hjælp til at drive vores forening.

Vi kan kvittere med en stor portion glæde, et godt netværk og hvis du har børn på venteliste får de selvfølgelig lov til at springe ventelisten over.

Læs mere om hvad det vil sige at være frivillig i Coding Pirates her, og hvis du har lyst til at hjælpe i Gladsaxe kan du udfylde nedenstående formular. Vi håber at høre fra dig.

Tilmeld dig som frivillig i Coding Pirates Gladsaxe

Hvor vil du gerne være frivillig? (marker flere hvis du ikke har en bestemt præference)

Vi kan bruge hjælp til følgende typer af opgaver. Marker hvilke du har lyst til at hjælpe med

9 + 8 =