Maskinrummet – Intranet til frivillige

Hvad er Maskinrummet?

Maskinrummet er et intranet, som er til fælles gavn for alle Coding Pirates’ frivillige, foreninger og afdelinger. Det er en platform, hvor du kan dele materiale, søge og finde inspiration til klubaftener samt samle afdelingens frivillige.

Maskinrummet er kun til internt brug i Coding Pirates, og er derfor ikke til at kommunikere med børn eller forældre. I Maskinrummet finder du også vigtige dokumenter fra Sekretariatet og andre relevante informationer.

Martin Dybdal giver i videoen herunder en gennemgang af siden:

Det finder du i Maskinrummet

Projekter

På denne side finder du projekter, som frivillige har brugt og skabt i forbindelse med klubaftener. Det kan f.eks. være en guide til, hvordan man laver et forløb med Micro:bit, hvor der både er materialeliste, vejledning, planlægning m.m. Alle opfordres til at bidrage til siden. 

Klubaften

Her finder du inspiration til afholdelse af klubaftener. F.eks. lege, der kan skabe bedre sammenhold samt tips og tricks til at styrke læring og kreativitet.

Foreningsliv

På denne side finder du på sigt mange forskellige vejledninger til afdelingskaptajner, lokalbestyrelser, opstart af afdelinger, guides til medlemssystemet m.m. Siden er styret af Sekretariatet. Alle forslag til indhold er velkomne.

Lokalforeninger

Her har alle lokalforeninger muligheden for at oprette sit eget område, hvor der f.eks. kan listes kontaktpersoner, frivillige, hjælpere m.m. Her kan afdelingen også have sin egen kalender.

Gå til Maskinrummet

Er det første gang, du skal logge ind i Maskinrummet? Så opret nemt og hurtigt en ny bruger.

Support til Maskinrummet

Har du spørgsmål til Maskinrummet, kan du spørge skarpe frivillige til råds på Slack-kanalen #maskinrummet-support
eller send en mail til [email protected].