Kandidatur til Hovedbestyrelsen

Alle medlemmer af foreningen kan frit stille op til bestyrelsen på årets generalforsamling. Dette kan annonceres i forvejen såvel som på selve generalforsamlingen.

Overvejer du at stille op til bestyrelsen, eller har du spørgsmål så er du velkommen til at skrive direkte til sekretariatet eller til bestyrelsesmedlemmerne.

 

 Læs mere om stemmeproceduren her

Stemmeprocedure 2023

Opstillingsliste

Ønsker du at opstille som kandidat til hovedbestyrelsen, og ønsker du at offentliggøre det før generalforsamlingen? Så kan du sende en opstillingstekst, hvor du beskriver dig selv og dit kandidatur, samt et billede af dig selv til [email protected] senest d. 15.02.2023. Man kan dog stille op til bestyrelsen helt op til generalforsamlingen ved at skrive eller [email protected].

Herefter bliver din profil præsenteret sammen med øvrige opstillede kandidater her på siden. Siden opdateres løbende.

 

Kandidat: Kim Fredriksen

Efter at have været involveret i hovedbestyrelsen i 3 år, og have måtte tage over som formand i efteråret, har jeg besluttet at stille op, for at sikre kontinuitet og stabilitet.

Det mener jeg er vigtigt, nu hvor sekretariatet stadig er i gang med at etablere sig efter en omskiftelig periode, og at vi skal have iværksat vores vision om at vokse til en stor og stærk forening, til gavn for så mange medlemmer som muligt.

Samarbejdsfaconen skal defineres og struktureres, for at sikre vi er effektive i administrationen af vores forening, samt at vores vision står mål med de ressourcer vi har.

Det vil glæde mig at få mulighed for at være med til at styrke vores forenings fremadrettede muligheder.

Kandidat: Martin Robert Knudsen

Martin har været kaptajn og formand i CP Silkeborg siden stiftelsen i 2015 og har været med til at løbe flere lokalafdelinger i gang – og lukke dem ned igen. Har arrangeret lokale og regionale events for frivillige og er proaktiv i forhold til samarbejder imellem afdelinger. Har deltaget i Game Jams, Robot turnering og Folkemødet. Deltaget i bestyrelsesarbejdet som aktiv suppleant de seneste 2 år, og stiller nu op som menigt bestyrelsesmedlem, alternativt som suppleant.

Martin arbejder til dagligt i startups på tech siden og med strategi og forretningsudvikling, og har bestyrelseserfaring og -udd. Baggrund i astronomi og rumfartsindustri.

Stor passion for workshops og events, der mixer det digitale med det fysiske med plads til både Maker/Tinker og Kodere.

Det skal være hyggeligt, inspirerende og sjovt at være kodepirat!

Kandidat: Thomas Volden 

Mit navn er Thomas, jeg bor i ballerup sammen med min kone Sidse og vores børn Asbjørn og Thyra. Jeg har været frivillig i Coding Pirates Ballerup siden 2019 og næstformand i lokalforeningen siden 2022. I løbet af de fire år har jeg været hjulpet med til Game Jam i Lyngby to gange og hostet en workshop på Børne IT-konference i Lyngby.

Jeg stiller op som menigt medlem af bestyrelsen, fordi jeg gerne vil være med til at styrke Coding Pirates Danmarks arbejde med frivillige på landsplan gennem faglig sparring og udveksling af materiale til undervisning.

Til dagligt er jeg Ph.D. studerende i Creative AI Lab, Center for Digital Play på IT-Universitetet i København. Her arbejder jeg med at benytte kunstig intelligens til styrke børns indlæring gennem spil i børnehaver, samtidig med at jeg underviser på kandidatuddannelsen i spil. Jeg vil gerne bruge min nuværende stilling til at bygge bro mellem Coding Pirates og den akademiske verden for dermed give pirater og frivillige mulighed for at møde forskere. Det giver ikke kun forskere mulighed for at vise deres seje legetøj frem, men også at inspirere pirater og frivillige til at prøve kræfter med nye spændende, og ikke mindst sjove, teknologier.

Jeg glæder mig til at kunne bidrage til dette fantastiske foretagende.

Kandidat: Sune Nilausen

Jeg stiller op fordi jeg gerne vil få gang i at genstarte og oprette afdelinger, f.eks. ved store uddannelsessteder i Hovedstadsområdet.
Derudover sætte i gang at der bliver skabt flere hyldevarer, læringsmidler og værktøjer som gør livet nemmere for den enkelte i afdelingerne. Samt styrke vores online udbud så der er mere at tage fat i udenfor klubaftenerne.
Har været frivillig siden 2015.
Tidl. kaptajn i klubhuset Valby Kulturhus.
Tidl. HB medlem. Hvor jeg har været en del af Piratskibets styregruppe.
Tidl. Kasserer og Formand for Københavns forening i 2019-2022.
Arbejder som hovedudvikler hos Blueprint Learning, en e-lærings virksomhed for advokater og revisorer.