Kandidatur til Hovedbestyrelsen

Kandidatur til hovedbestyrelsen

Ønsker du at opstille som kandidat til hovedbestyrelsen, skal du sende en opstillingstekst, hvor du  beskriver dig selv og dit kandidatur, samt et billede af dig selv til [email protected] 

Herefter bliver din profil præsenteret sammen med øvrige opstillede kandidater på  codingpirates.dk 

Hvis du ønsker at blive præsenteret for foreningens medlemmer på codingpirates.dk, skal du indsende  ovenstående senest: Fredag den 19. februar kl. 12.00 

Hvem er på valg?

Hvem genopstiller:
 • John Munk
 • Lis Zacho
Hvem stopper:
 • Benjamin Rotendahl
 • Nikolaj Bührmann
 • Mathias Siggaard Jørgensen
Suppleanter:
 • Kim Fredriksen (stiller op til bestyrelsen)
 • Mikkel Kisling
 • Tom plads
Hvem er ikke på valg i år:
 • Louise Overgaard
 • Mikael Hewel
 • Maria Scheel-Lonsdale

Opstillingsliste

Kim Fredriksen

Efter et år på sidelinjen som suppleant til hovedbestyrelsen, er jeg godt forberedt på og klar til at træde ind i bestyrelsen.

Min erfaring fra Coding Pirates Struer, som grundlægger, bestyrelsesformand og kaptajn, giver en god ballast til arbejdet i hovedforeningen, samtidig med at mine rødder er velforankret i arbejdet med lokalforeningen.

Jeg har tidligere været meget involveret i FDF og diverse håndboldklubber, hvorfor arbejde med børn og unge også er en del af min brede erfaring.
Jeg har også selv 3 næsten voksne børn, så jeg har været igennem og oplevet alle stadier af børn og ungdom på tæt hold 😊

Professionelt er jeg uddannet maskiningeniør og arbejder til dagligt med ledelse af teknologiudvikling for Siemens Gamesa.
Derudover læser jeg MBA-fag på Aros Business Academy.

Alt i alt giver det mig en god baggrund, forståelse og indsigt i arbejdet med teknologi, forretningsudvikling og ikke mindst foreningslivet og børns virke heri.

Jeg vil sætte stor pris på lige netop din stemme, så jeg kan involvere mig dybere i udviklingen af vores forening, som jeg synes har stort potentiale, og derfor fortjener en dedikeret indsats til at løfte den op på næste niveau.

John Munk

Jeg genopstiller til kassererposten i CP Danmark, fordi foreningen har brug for kontinuitet i forhold til arbejdet med at få offentlige midler til den fremtidige drift. 

 

Har været med i CP-Herning siden foreningen startede for ca. 5 år siden og været kasserer i snart 4 år. Ligeledes har jeg været frivillig i mange andre foreninger både lokalt og på landsplan. 

 

Håber at jeg sammen med alle jer andre aktive medlemmer kan fortsætte det positive arbejde i CP i de kommende år.

 

Coding Pirates skal have lavet en langsigtet strategi, der rækker udover den nuværende nedlukning af fritidsaktiviteter, for at være klar til den fremtidige vækst, med et stærkt sekretariat i spidsen for foreningens fortsatte udvikling i et godt samarbejde med alle de frivillige rundt i lokalforeningerne. 

 

Arbejder til dagligt som konsulent hos DSB i rollen som projektleder på flere interne projekter. 

Édith Sveboelle

At styrke IT-kreativiteten og fremme børns teknologiforståelsen, var min motivation, da jeg startede som frivillig i Coding Pirates på Frederiksberg, i 2018.

Det fantastiske fællesskab, de engagerede frivillige og de glade børn jeg mødte, har øget min entusiasme for vores voksende forening.

Jeg er franskmand og er flyttet til Danmark fra Schweiz for snart 6 år siden, med vores 2 ( IT kreative) piger.

Selvom min baggrund indeholder hverken stærk IT eller pædagogisk viden, kan jeg bidrage til promoveringen af Coding Pirates, bl.a. med mine marketing, kommunikation og projektmanagement erfaring.

Jeg kan medbringe min erfaring som bestyrelsesmedlem på den Franske skole i Kbh, hvor jeg beskæftiger mig primært med udviklingsprojekter og finans.

Ved at stille op til bestyrelsen, vil jeg gerne involveres endnu mere i udviklingen af vores organisation i Danmark, og fremme en kvalificeret debat omkring digitalitet og teknologi.

Lis Zacho

Fællesskab og teknologi 

Jeg genopstiller gerne til hovedbestyrelsen i Coding Pirates, for at arbejde videre med at gøre Coding Pirates til et endnu federe fællesskab for børn og frivillige, der er passionerede omkring undervisning og teknologi.
Vi skal være økonomisk bæredygtige. Vi skal arbejde videre med involvering af alle de frivillige, der har lyst og overskud til at gøre mere for den fælles dagsorden, og vi skal inspirere hinanden. Piratskibet skal søsættes for alvor og fremtiden for det skal organiseres og finansieres til glæde for alle børn i hele landet. Coding Pirates dagsorden om leg, it-kreativitet og fællesskaber og glæden ved at være en del af en lokalforening skal deles, når alt igen bliver mere normalt.
Teknologien har fået en hel ny position i hele landet under Coronaen. Den er blevet misforstået og fået skyld for dårlig trivsel og manglende læring. Vores forening er i mine øjne endnu mere aktuel og nødvendig når pandemien dør ud, og vi kan skabe glæde, fællesskaber, lave eksperimenter med teknologi, og jeg glæder mig til, at vi igen kan mødes fysisk.