Kontakt

Kontakt os på [email protected]

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Coding Pirates Københavns nyhedsbrev for at følge med i vores foreningsliv og blive opdateret på kommende arrangementer.

Det udkommer ca. en gang om måneden, og du kan til hver en tid afmelde dig igen, hvis du ikke har lyst til at modtage opdateringer fra os længere. 

Nyheder

Tidligere begivenheder

Inspirationsdag vinter 2020

Coding Pirates København inviterer endnu engang til inspirationsdag med fede oplæg og workshops fra frivillige og andre spændende personligheder i branchen.

Det officielle program begynder kl. 12, men du er velkommen til at kl. 11 og spise med fællesfrokost!

Informationer vedr. tilmelding kommer snarest, hold dig evt. opdateret her eller på facebook.

Tilmeldingen er gratis, men påkrævet.

DATO 25. januar 2020 STED Valby Kulturhus TILMELDING kommer snart PRIS gratis

Julefrokost på Cafe incita

Så er det blevet tid til, at Coding Pirates København inviterer til den årlige julefrokost, som igen i år ligger i forlængelse af inspirationsdagen lørdag d. 25 januar.

Begge dele finder sted i Valby Kulturhus, hvor vi her i efteråret har fået egne lokaler, og derfor er det også oplagt at holde vores julefrokost i Kulturhusets café.

Der vil blive serveret traditionel julebuffet, så hvis du har allergier eller andre særlige ønsker, må du meget gerne skrive en mail til [email protected] vedr. dette.

Mere info om tilmelding og aftenen følger – men husk at sætte kryds i kalenderen 🙂

Tilmeldingen er gratis, men påkrævet

DATO 25. januar 2020 STED Café Incita TILMELDING kommer snart PRIS gratis

åbningsreception for klubhuset

Coding Pirates flytter ind i Valby Kulturhus!

Vi glæder os rigtig meget til at byde børn, frivillige og andre nysgerrige velkommen i vores nye hovedkvarter – klubhuset.

Kom og få en rundvisning, drik et glas bobler med os og hør mere om, hvad vi laver i foreningen, og hvad vores planer for klubhuset er.

DATO 12. januar 2020 STED Valby Kulturhus TILMELDING ikke nødvendig PRIS gratis

Sommerhack

Selvom det er sommerferie, betyder det jo ikke, at det er slut med at kode, vel? Nej – naturligvis ikke! Derfor vil vi gerne invitere jer til alle tiders Sommerhack i Valby Kulturhus.

Vi starter kl. 10 og slutter dagen af med at forældrene kan komme og være med den sidste time fra kl. 16 til 17, hvorefter vi siger farvel og tak for i dag.

God sommer – vi glæder os til at se jer!

DATO 29. juni 2019 STED Valby Kulturhus TILMELDING medlemssystemet PRIS 75 kr.