Lørdag d. 20. maj til søndag d. 21. maj holder vi Coding Pirates Game jam i Aarhus, i samarbejde med digitaliseringshuset Ditmer, som lægger lokaler til igen i år. Denne gang har vi plads til 80 børn i alt, og derfor opfordrer vi til, at man tager en kammerat med og viser dem, hvor fedt det er at lave spil. Kom og kæmp med i dysten om at skabe det bedste spil!

 

For dem som ikke tidligere har deltaget, kommer her en kort beskrivelse:

Coding Pirates Game Jam er en spiludviklingskonkurrence, som i alt varer 24 timer. Sammen med en hel masse andre børn samles man i grupper og udvikler et produkt, som vil blive vurderet af en jury. Der er præmier inden for flere forskellige kategorier. Som altid vil der være en goodiebag, en Coding Pirates Game Jam t-shirt og en masse andre overraskelser og gode oplevelser til alle de tilmeldte børn.

Vi opfordrer til at man bliver og sover – der vil være en del frivillige fra Coding Pirates tilstede, som vil passe på børnene og sørge for at det bliver et godt event både dag og nat.

Du kan se billeder og videoer fra de to foregående Coding Pirates Game Jam’s på følgende links:

https://www.youtube.com/watch?v=xId9ih9Swtc (Video fra sidste år)

https://codingpirates.dk/40-boern-skabte-computerspil-til-game-jam-i-aarhus/

https://codingpirates.dk/game-jam-2016-microsoft-lyngby/

Det bliver fra lørdag d. 20. maj kl. 10 til søndag d. 21. maj ca. kl. 16. (forældre må godt komme igen fra kl. 13 og overvære præmieoverrækkelserne/spillene). Adressen er Søren Frichs Vej 44D, 8230 Åbyhøj.

For at du også skal synes. at det bliver en sjov weekend. vil vi kun anbefale dig at tilmelde dig Coding Pirates Game Jam, hvis du kan lide at være væk hjemmefra og sove ude sammen med en masse andre børn samt kæmpe dig igennem en dag/aften/nat fyldt med spiludvikling og sjov. Vi anbefaler, at man som minimum kan programmere nogenlunde selvkørende i Scratch og ellers kan de frivillige godt hjælpe til.

Det koster 200,- at deltage per barn. Flere detaljer kan du læse i tilmeldingen som du finder i vores tilmeldingssystem (https://members.codingpirates.dk). Der vil også senere blive sendt/lagt et program når vi nærmer os datoen.

I år har vi valgt at lave et Facebook event hvor man er velkommen til at stille spørgsmål og melde sig til som forældre istedet for sit barn: https://www.facebook.com/events/695624997284080/?fref=ts

Spørgsmål bedes henvendes til [email protected]

Med venlig hilsen.

Coding Pirates GameDev