Tilmelding: https://danmarksrobotfestival.dk/robotturnering/tilmeld/

 

Så er forårssæsonen skudt i gang og traditionen tro indbyder Coding Pirates Sønderborg til et brag af en robotturnering i Universe Science Park, den 11. maj på Als. Det er nu 3. år i træk, Coding Pirates Sønderborg holder robotturneringen og hvert år bliver det større og vildere.

Ligesom sidste år er turneringen åben for Coding Pirates afdelinger, skoler, fritidsklubber, efterskoler, teknologiklubber, og for alle der kan stille op med et robothold. Konkurrencen er for børn og unge, til og med 17 år, og kræver tilmelding på forhånd. Tilmeldingen åbner i marts.

Robotturneringen er stedet hvor robotnørder fra hele landet mødes, hænger ud og hygger sig, lærer af hinanden og dyster om hvem der kan lave de sejeste robotter. Sidste år producerede DR Ultra en reportage med et af robotholdene fra turneringen, og DR Ramasjang fulgte op med en udsendelse i Hurlumhejhuset.

Robotturneringen byder på robotsumobrydning og kørsel i robotlabyrinten, så kom i gang med robotbyggeriet, og vær med til en af de sjoveste robotturneringer i landet.

Læs mere om robotturneringen:
https://codingpirates.dk/events/robotturnering2019/
http://robotturnering.dk

Tid:
Lørdag den 11. maj 2019, kl. 10.00 – 17.00.

Sted:
Universe Science Park
Mads Patent Vej 1
6430 Nordborg

Pris:

Kr. 200,-  pr. deltager i robotturneringen.

I prisen er inkluderet: 

– 1 entrébillet til Universe Science Park

– Frokost: Sandwich, vand, frugt og kage 

– 1 t-shirt

Øvrige deltagere skal betale indgang til Universe Science Park.

Læs mere om Universe:
https://universe.dk

Som noget nyt vil man også kunne opleve en robotfestival, med hvorfor Universe Science Park vil være fyldt med robotter i alle mulige afskygninger, lige fra Industrirobotter til undervisningsrobotter, og man kan lege med det hele. Dertil vil man kunne bygge robotter i robotfestivalens makerspace.