Hovedbestyrelsen i Coding Pirates Denmark 2019

Medlemmer af Hovedbestyrelsen

Louise Overgaard

Louise Overgaard

Formand (valgt ind til 2020)

Louise har været med i Coding Pirates næsten helt fra starten, og har siddet i bestyrelsen siden foreningen blev stiftet. Louise har været med til at etablere Coding Pirates Aarhus og en række andre Coding Pirates-foreninger. Er desuden næstformand i CounterPlay og elsker at lave festivaler og events om leg, making og tech. Mor til to fremtidige pirater.

Benjamin Rotendahl

Benjamin Rotendahl

Næstformand (valgt ind til 2021)

Er ved at afslutte sin kandidat i datalogi ved Københavns Universitet, hvor han leger med Machine Learning og kode. Benjamin har været en del af Coding Pirates siden sommeren 2014, og så er han aktiv i Coding Pirates DIKU.

John Munk

John Munk

Kasserer (valgt ind til 2021)

John har været med i Coding Pirates siden 2016 og er aktiv i Coding Pirates Herning – først som næstformand i 2 år og siden fra 2017 som kasserer. Har hjulpet med frivilligkoordinering i Herning. En del af Hovedbestyrelsen siden 2018, først som suppleant, senere som ordinært medlem og nu som kasserer. Arbejder til daglig som konsulent hos DSB.

Sune Nilausen

Sune Nilausen

Sekretær (valgt ind til 2020)

Cand. scient. i datalogi. Lead developer i Blueprint Learning, som er et e-learning firma. Brænder for at have sjov med alt slags teknologi. Laver fullstack-hjemmesider, spil, API, apps m.m. Har været frivillig i Coding Pirates siden 2015, og er aktiv i Coding Pirates Carlsberg.

Lis Zacho

Lis Zacho

Bestyrelsesmedlem (valgt ind til 2021)

Matematiklærer, matematikvejleder PD, kandidat i IT-didaktisk design fra Aarhus Universitet. Er begejstret for projekter og formidler gerne det gode Coding Pirates-budskab i alle mulige sammenhænge. Formand for Coding Pirates Frederiksberg og afdelingskaptajn på Frederiksberg siden 2015. 

Nikolaj Bührmann

Nikolaj Bührmann

Bestyrelsesmedlem (valgt ind til 2021)

Uddannet pædagog og leder, og arbejder som digital pædagogisk konsulent i Furesø Kommune. Er optaget af makerkultur og makermentalitet samt skabende og fællesskabende processer. Afdelingskaptajn i Coding Pirates Allerød siden opstarten i 2017.

Mathias Siggaard Jørgensen

Mathias Siggaard Jørgensen

Bestyrelsesmedlem (valgt ind til 2020)

Ph.d.-studerende i Nanoscience på Aarhus Universitet. Er vild med smarte algoritmer og formidling af teknologi og videnskab. Frivillig siden 2016 og nuværende medlem af bestyrelsen i Coding Pirates Aarhus.

Mikkel Kisling

Mikkel Kisling

Bestyrelsesmedlem (valgt ind til 2020)

Arbejder til daglig som underviser i programmering i folkeskolen. Har været en del af Coding Pirates siden 2015, og var med til at starte Coding Pirates Frederiksberg op.

Suppleanter

Maria Scheel-Lonsdale

Maria Scheel-Lonsdale

1. suppleant

Multimediedesigner med markedsføring og pædagogmedhjælper på 10. år. Mor til tre drenge. Er optaget af den pædagogiske læringsprocess og diversitet i foreningen, sætter samarbejdet, individualismen og kreativiteten højt. Går op i fællesskabet og medinddragelsen af de frivillige. Har været med siden 2016.

Jakob Libak Rasmussen

Jakob Libak Rasmussen

2. suppleant

Selvlært IT-legebarn. Arbejder til daglig med rapportering, datavisualisering og træning af brugere. Jakob brænder for at give børn mulighed for at udforske IT gennem leg og kreativitet. Næstformand i Coding Pirates Gladsaxe og kaptajn i Mørkhøj-afdelingen. Han har været aktiv i Coding Pirates siden 2017.

 

Jørgen Tietze

Jørgen Tietze

3. suppleant

 

 

NB: Suppleanter er valgt ind for ét år ad gangen

Referater fra hovedbestyrelsesmøder og generalforsamlinger

Coding Pirates Denmark
Sverigesgade 20, 1. sal
5000 Odense C
[email protected]
+45 27 83 65 25

Mandag-torsdag kl. 9-16
Fredag kl. 9-13

CVR: 35552316

Privatlivspolitik