Coding Pirates Hovedbestyrelsen

Louise Overgaard

Louise Overgaard

Formand

International Innovation Lead med fokus på teknologisk by-, service- og kulturudvikling ved ITK på Dokk1 i Aarhus. Er desuden næstformand i CounterPlayer og elsker at lave festivaler og events om leg, making og tech.

 

Martin "Dybber" Dybdal

Martin "Dybber" Dybdal

Næstformand

Martin er Ph.D. i datalogi fra Københavns Universitet og har været med i Coding Pirates siden foråret 2015. Martin er formand i Coding Pirates København.

 

Jens Andersen-Mølgaard

Jens Andersen-Mølgaard

Kasserer

Uddannet lærer i dansk, historie og samfundsfag fra UCL i Jelling i 2013. Kandidat i IT-didaktisk design fra Aarhus Universitet i 2015 og er i dag ansat på Skanderup Efterskole som lærer og IT-vejleder.

Lis Zacho

Lis Zacho

Sekretær

Matematiklærer, matematikvejleder PD, Kandidat i IT-didaktisk design fra Aarhus Universitet. Er begejstret for projekter og formidler gerne det gode Coding Pirates budskab i alle mulige sammenhænge. Formand for Coding Pirates Frederiksberg og afdelingskaptajn på Frederiksberg siden 2015.

 

 

Magnus Toftdal Lund

Magnus Toftdal Lund

Bestyrelsesmedlem

Far til 2, frivillig i Aalborg og leadudvikler på Xena. Min vigtigste dagsorden er at få styrket græsrødderne, så der kommer en bedre sammenhæng mellem lokalforeningerne og hovedbestyrelsen. Få styrket de regionale samarbejder og få bredt information, materialer og viden bedre ud. Jeg har været med Coding Pirates siden starten og er klar til at arbejde med foreningen igen.

 

Per Kofod

Per Kofod

Bestyrelsesmedlem

Jeg har tidligere været med i hovedbestyrelsen mellem tidligere (2015-2016). Efterfølgende har jeg prioriteret det lokale som bestyrelsesmedlem i Coding Pirates København. Jeg har været kaptajn på IT universitetet, der er Coding Pirates’ første klub, i 3,5 år. Desuden er jeg meget aktiv i mange af de aktiviteter vi har holdt i København og nyder det gode sammenhold vi har i vores lokale del af foreningen.

 

Tommy Mogensen

Tommy Mogensen

Bestyrelsesmedlem

Arbejder som Validerings konsulent hos Djurhuus IT. Har været med i Coding Pirates siden slutningen af 2015. Var i 2016 med til at starte Hvidovre afdelingen.

Atle Winther

Atle Winther

Bestyrelsesmedlem

Læser multimediedesign, og har siden sommeren 2017 fungeret som frivillig i Coding Pirates, ITU-afdelingen, som underviser i 3D-grafik.

Mikkel Kisling

Mikkel Kisling

Suppleant

Arbejder til dagligt som underviser i programmering i folkeskolen. Har været en del af Coding Pirates siden 2015, og var med til at starte Frederiksberg afdelingen op sammen med Lis Zacho.

John Munk

John Munk

Suppleant

Er aktiv i Coding Pirates Herning og har siden 2016 fungeret som næstformand i lokalbestyrelsen.

Referater fra hovedbestyrelsesmøder og generalforsamlinger

Coding Pirates Danmark

Seebladsgade 1

5000 Odense C

kontakt@codingpirates.dk