Så går der ikke længe før billetsalget for Coding Pirates Game Jam 2021 sættes i gang!
Game Jam afholdes i Aarhus ved Dokk1 og i Lyngby hos Microsoft, den 6-7 november.

Coding Pirates’ Game Jam er en national konkurrence, hvor børn og unge over 24 timer konkurrerer om at udvikle og kode det sejeste spil. Hvilket vil sige at vi overnatter på lokationerne!

Børnene arbejder sammen i teams for at udvikle et spil. Det er en stor og sjov holdindsats, hvor børnenes evner til samarbejde, kreativitet, design, programmering og fantasi kommer i spil. Børnene vil derfor også kunne vinde præmier inde for kategorierne:

  • Bedste spil
  • Designprisen
  • Teamwork-prisen
  • Ungdomsprisen

Da det er en konkurrence om at kode det bedste spil på 24 timer, er det en fordel hvis man har kendskab til et programmeringssprog, er god til at tegne, kendskab til grafiske programmer eller forstår at designe spil

Men vigtigste er, at du har hovedet fuld af gode idéer og lysten til at være IT-kreativ med andre børn og unge. Så bliver eventet med garanti en succes og en kæmpe oplevelse for livet!

I løbet af eventet vil der være en masse frivillige til stede, der kan hjælpe og svare på spørgsmål, så alle bliver guidet godt igennem kampen om det bedste spil.

Se videoen fra game jam 2019 her