FIRST® LEGO® League

powered by Coding PiratesNy operatør

Coding Pirates overtager roret og bliver operatør på FIRST® LEGO® League i Danmark.
Vi svinger træbenet og fejrer, at vi nu bliver en del af den globale videns- og teknologi turnering for 4-16-årige børn og unge, som introducerer børnene til STEM (science, technology, engineering & math). Vi mener, at det et perfekt match og at det vil styrke både Coding Pirates og  FIRST® LEGO® League.

Er du også begejstret?
Så har du mulighed for at sejle med os ud i dette nye farvand og gøre en forskel for endnu flere børn og unge. Både i skoletiden og fritiden.


Vil du høre mere? Er du interesseret i at blive frivillig eller er du skolelærer og brænder for lige dér, hvor det digitale felt møder leg og kreativitet – så reb sejlene og skriv dig op til at få mere at vide her:

Er du overbevist og ved, at du skal være med?

denFIRST LEGO League drives af engagerede projektledere i de byer der afholder en FLL turnering.

Inden du tilmelder et hold på denne side i en af de 3 kategorier, Discover, Explore og Challenge skal du sikre dig af du kan være med i den ønskede by. Du bedes derfor kontakte den/de lokale Projektledere for informationer.


I mellemtiden kan du glæde dig til de lokale finaler den 12. november, og at vi denne gang holder en stor dansk finale den 3. december 2022, i Odense.

Hvad er FIRST® LEGO® League?

Læs mere om FIRST® LEGO® League i Danmark: https://www.firstlegoleague.dk

12. november

Lokale finaler