Frivillig – Oftest stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg frivillig?

For at blive frivillig i Coding Pirates skal du først og fremmest finde ud af hvilken afdeling du ønsker at være frivillig i. Du kan se hvilke afdelinger, der ligger tæt på dig ved at klikke her

Herefter skal du udfylde vores indmeldelsesskema, med dine oplysninger, så den lokalafdeling du ønsker at starte i kan kontakte dig. indsendelsesskemaet finder du her, ved at scrolle ned til bunden af siden.

Når du har udfyldt skemaet, sender vi det videre til den afdeling du har skrevet dig op til, og de vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

 

 

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har hørt fra den afdeling jeg gerne vil være frivillig i?

Hvis du ikke hører fra den afdeling du har skrevet dig op til, kan du sende os en mail på [email protected] – så skal vi nok hjælpe dig videre.

Jeg er helt ny frivillig, i en nyoprettet afdeling og mangler mere information

Hvis du er ny frivillig i en ny afdeling, kan der være rigtig mange spørgsmål. Vi samlet en stak gode guides til dig her på vores frivilligportal, hvor du både kan læse om det at være frivillig, at bemande en post i bestyrrelsen, eller hvordan i skaffer flere børn til jeres afdeling.

Du finder frivilligportalen ved at trykke her

Jeg er ny frivillig og vil gerne i kontakt med min afdeling - hvad gør jeg?

Hvis du har behov for at komme i kontakt med din nye afdeling, men ikke kan finde nogle kontaktoplysninger, så kan du skrive til dem på deres givne mailadresser som du kan finde ved at klikke her

Jeg vil gerne slettes fra systemet, jeg er ikke interesseret længere

Du kan enten lade være med at gøre noget. Vi vil på sigt rydde ud i inaktive opskrivninger. I optager ikke nogen plads på ventelisten, hvis I ikke klikker på nogle af afdelingerne. Hvis I gerne vil helt ud af systemet, så skriv til [email protected]. Videresend mailen med linket til siden, så sletter vi jer permanent.