Hackathon Hvidovre

Coding Pirates Hvidovre vil gerne invitere alle interesserede til et brag af en hackatohn d. 27. maj fra kl 10-16 i Hvidovres Medborgerhus, der ligger lige ved siden af Hovedbiblioteket på Hvidovrevej.

Hovedattraktionen bliver denne gang Virtual Reality. Piraterne får mulighed for at modellere en figur i et gratis program (Blender) og de frivillige sidder klar til at få modellerne ind i en stor fælles verden, som man på skift kan se gennem HTC VIVE briller. De andre kan følge med på et kæmpe lærred. Man behøver ikke have kendskab til 3d-modellering for at være med.

Har man mere lyst til at lave noget andet, er der også rig mulighed for det. Vi arrangerer en masse bordgrupper, hvor man kan fordybe sig i lige præcis dét, men har lyst til. Det kan f.eks. være man har lyst til at lave et lille spil i Scratch eller Stencyl, lave kredsløb med Arduino, lave sit eget script i Minecraft eller noget helt andet.

Bemærk, at arrangementet kun er for børn. Forældre er dog velkomne en halv time før vi slutter, så der kan blive drukket kaffe og kigget på dagens kreationer. Det koster 75 kr at deltage. 

 

Program for dagen: 

Kl. 10-10:15 Velkommen til pirater + farvel til forældre

Kl. 10:15-12 Workshop

Kl. 12 Pizza-pause

Kl. 12:30-16 Workshop

Kl. 15:30 Forældrene er velkomne til at se hvad vi har lavet

Kl. 16:00 Farvel og tak for i dag.

Denne dag skal det handle om at hygge sig med andre pirater, der også kan lide at være kreative med IT. Der kommer også frivillige fra mange andre afdelinger, så der bliver rig mulighed for at høre en masse om, hvad der sker rundt omkring.

 

Vi frivillige glæder os enormt meget til at lege hele dagen og vi håber at se en masse engagerede pirater.