Game Jam i Aarhus

Igen i år afholder Coding Pirates Aarhus et brag af et Game Jam!

Det bliver afholdt d. 7./8. April på Aarhus Universitet, og der er plads til 100 seje børn og unge.

Coding Pirates Game Jam er en spiludviklingskonkurrence på 24 timer. Sammen med en hel masse andre børn, samles man i grupper og udvikler spil som vil blive vurderet af en jury – og der er præmier indenfor forskellige kategorier.

For at du også skal synes, at det bliver en sjov weekend vil vi kun anbefale dig at tilmelde dig Coding Pirates Game Jam, hvis du kan lide at være væk hjemmefra og sove ude sammen med en masse andre børn, samt kæmpe dig igennem en dag/aften/nat fyldt med spiludvikling og sjov. Vi anbefaler at man melder sig til for at prøve, og hvis man er helt ny så prøv allerede derhjemme at kigge lidt på Scratch. Ellers har vi masser af frivillige der kan hjælpe til under eventen. Hvis du ikke har prøvet at programmere spil før, kan du også ankomme en time før konkurrencestart (kl. 09), og få lidt undervisning/introduktion.

Denne gang har vi plads til 100 børn! Tag derfor gerne en ven/veninde med, og vis dem hvor fedt det er at lave spil.
Vi opfordrer til, at man bliver og sover – der vil være en masse frivillige fra Coding Pirates tilstede som passer på børnene og sørger for, at børnene får en god weekend.

Den officielle konkurrence slutter søndag d. 8. April kl. 12. Herefter er familierne velkomne igen, hvor der er mulighed for at komme og se spillene, og høre børnenes præsentationer af deres spil.

 

Kom og kæmp med i dysten om det bedste spil!

Tilmeldingen er først til mølle og bemærk at vi lukker for tilmeldingen d. 29. marts

Som altid vil der være en goodiebag, en Coding Pirates Game Jam t-shirt og en masse andre overraskelser og gode oplevelser.

Hvis du som forældre gerne vil være med som frivillig, skal du skrive til [email protected]

DATO:
7. og 8. April 2018

TID:
Lørdag kl. 10 til søndag kl. 16.
(Forældre opfordres til at komme klokken 12:30 og overvære præmieoverrækkelse)

STED:
Aarhus universitet
Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N
Bygning: Nygaard 5335

PRIS:
Kr. 200 ,-

NB. Billet-info:
På siden skal du tilmelde dig, hvis dit barn ikke allerede er skrevet op hos Coding Pirates. Ellers skal du logge ind på din profil. Eventen ligger som et åbent event i systemet.

TILMELD

Det kræver ikke at man er en del af Coding Pirates i forvejen for at deltage.

Video fra nationalt Game Jam

Coding Pirates Frivillig Game Jam

Game Jam Aarhus 2016