Frivilligdag 2023 – aarhus

Kom og vær med til en spændende Coding Pirates Frivilligdag på Dokk1 i Aarhus, hvor vi både dykker ned i, hvordan vi kan skabe de bedste muligheder for pirater med diagnoser og flyver helt ud i rummet.

Det bliver en dag med spændende læring, hands on, hygge og netværk.

program

10.00-10.30: Velkommen til, netværk og morgenmad

10.30-12.45: Lær om diagnoser og didaktik v/ Jan Vejlin
I min workshop giver jeg deltagerne et indblik i den verden vores børn og unge med diagnoser lever i. Det vil sige, hvad de oplever, når de kommer ind i et lokale, hvad der typisk er svært, når man har diagnoser som Autisme og ADHD m.m.

Jeg giver værktøjer til, hvordan vi som frivillige kan skabe de bedst mulige rammer og vilkår for vores børn og unge. På workshoppen vil de frivillige vende cases, som de selv bringer med sig og har brug for at vende og få input til, men også cases som jeg har taget med.

Derudover vil jeg afslutte med en smule didaktik. Det vil sige viden om læring og hvorfor det er vigtigt, at vi har et øje for de børn og unge med diagnoser i vores workshops ude i foreningerne.

12.45-13.15: Frokost

13.15-15.30: Rumrejse workshop v/ Martin Knudsen
Få fingrene i robotterne. Raketter, Robot missioner, Spil med microbit controller. Med show and tell på Raketter og Spil med microbit controller og workshop på robotmissioner.

15.30-16.00: Tak for idag og oprydning

Hvis der er stemning for det, kan frivilligdagen fortsætte på Streetfood.

Coding Pirates Denmark sørger for forplejning under kurset, mens det er for egen eller lokalforeningens regning, hvis der fortsættes på Streetfood.

dato

Søndag d. 4. november 2023

tid

10.00 – 16.00

pris

Gratis

sted

Dokk1

Hack Kampmanns Plads 2,

8000 Aarhus C