Kom til Code Days i Karlsruhe 😀

Coding Pirates har fornøjelsen af at invitere 15 kodeglade pirater til Code Days i Karlsruhe i efterårsferien fra d. 16.-19. oktober.

Det tyske museum ZKM afholder i år et 2-dages arrangement i forbindelse med udstillingen „Open Codes. The World as a Datafield”. I løbet af de to dage skal børn fra Karlsruhe og Coding Pirates pirater opleve en verden af kodning gennem  spændende udstillinger og lærerige workshops.

Det praktiske
Vi tager afsted mod Karlsruhe med tog den 16. oktober og rejser hjem igen den 19. Vi overnatter på et hotel/hostel nær ZKM.
Det koster 500 kr. pr. barn at deltage. Omkostninger herudover til transport og ophold afholdes af Coding Pirates Danmark. Husk at barnet skal have både pas og blå sygesikringskort for at kunne deltage.

Til forældrene
På turen vil der være 3 frivillige fra Coding Pirates, som vil sikre at alt forløber efter planen. Inden afrejse får I udleveret kontaktoplysninger på de frivillige, som I altid kan få fat i. Du kan trygt sende dit barn af sted, og vi er sikre på, at du får et meget begejstret barn hjem. 🙂

For yderligere information kontakt sekretariatsmedarbejder Janni Kristensen på tlf. 26193458 eller via mail: [email protected].

DATO:
Tirsdag d. 16. oktober –
fredag d. 19. oktober.

STED:
ZKM – Center for Art and Media
Karlsruhe, Tyskland

PRIS:
500 kr. pr. barn