Bank & IT Hackathon

Coding Pirates inviterer alle interesserede til et brag af et Hackathon d. 10. marts i Danske Banks IT-afdeling

 

Temaet er Bank & IT, og piraterne får bl.a. mulighed for at programmere en robot så den kan følge en rute og beskytte banken mod bankrøvere.
Har man mere lyst til at lave noget andet, er der også rig mulighed for det. I bordgrupperne kan du nemlig fordybe dig i lige præcis det du har lyst til. Måske har du lyst til at lave et spil i Scrach, Stencyl eller Unity, lave kredsløb med Arduino, modellere og printe et objekt med 3D printer, spille Minecraft eller noget helt andet – kun fantasien sætter grænser!

Har du ikke prøvet nogle af de ovennævnte teknologier/programmer, kan du på dagen tilmelde dig workshops hvor du bliver introduceret til de forskellige ting.

Huske at medbring din computer, strømforsyning og evt. mus.
Medbring også gerne tablet/ipad hvis du gerne vil lege med ozobot (robot)

Hvis du ikke har prøvet at programmere før, er det en god idé at oprette en bruger på Scratch’s hjemmeside inden eventen. Det er nemlig et godt værktøj for nybegyndere.

Bemærk, at arrangementet kun er for børn. Forældre er dog velkomne til at høre velkomsttalen, og derefter få en masse information om Coding Pirates i Forældre-hjørnet. Forældre er velkomne igen kl. 15:30 hvor de kan gå rundt og se hvad børnene har leget med i løbet af dagen.

 

Dagens program:

Kl. 10-10:15 Velkommen v. Coding Pirates og Danske Bank

Kl. 11:15-12:00 Workshops

Kl. 12:00 Pizza-pause

Kl. 12:45-13:30 Workshops

Kl. 15:30 Forældrene er velkomne til at se, hvad vi har lavet

Kl. 16:00 Farvel og tak for i dag.

Vi glæder os enormt meget til at lege hele dagen, og håber at se en masse engagerede pirater!

DATO:
10. marts 2018

STED:
Ejby Industrivej 41
2600 Glostrup.

PRIS:
Kr. 75 ,-

NB. Billet-info:
På siden skal du tilmelde dig, hvis dit barn ikke allerede er skrevet op hos Coding Pirates. Ellers skal du logge ind på din profil. Eventen ligger som et åbent event i systemet.

TILMELD