Er du vores nye sekretariatsleder?

Vil du være en del af en dynamisk organisation, der er ved at lære alt fra bunden, og som har fuld fart på? Coding Pirates sekretariat skal konsolideres og videreudvikles til at blive en stærk platform for vores aktiviteter. 

Kan du skabe struktur og favne en græsrodsbevægelse i hurtig udvikling? Vi søger nu en sekretariatsleder, der kan være ankerperson i Coding Pirates’ landssekretariat med reference direkte til bestyrelsen.

Coding Pirates er en frivillig forening, hvis primære aktivitet er at skabe IT-kreative tilbud for 7-17 årige rundt i hele landet. Den første Coding Pirates afdeling så dagens lys i foråret 2014, og siden har foreningen haft massivt vokseværk og har knoklet med at konsolidere sig. Coding Pirates har nu 52 lokalforeninger, 98 afdelinger, 2000 børn i gang med IT-kreative aktiviteter, ca. 700 frivillige og mere end 2500 børn på venteliste.

Coding Pirates er opstået som en græsrodsbevægelse, og selvom vi vokser og har brug for retningslinjer og strukturer, er der et stærkt ønske om at være en organisation, der kan støtte og underbygge vores frivillige og deres græsrodsengagement.

Om dig:
Vores nye sekretariatsleder er en professionel leder, der er glad, robust, arbejdsom og social, og som:

 • har mod på at lede og udvikle et sekretariat i en organisation, hvor folk brænder for det, de laver og har en mening om det hele
 • forstår at balancere mellem gode strukturer, dynamisk tænkning og praktisk arbejde
 • er en tydelig skriftlig og mundtlig kommunikator – både internt og eksternt
 • kan skabe overblik
 • er en erfaren og tydelig leder med stærke projektledelsesevner
 • indgår professionelt og kompetent i både interne og eksterne samarbejdsrelationer
 • kan engagere de frivillige og udvikle sekretariatet til at blive en solid samarbejdspartner for de frivillige og de frivilliges aktiviteter
 • er klar på at være en del af en online organisation
 • kan bidrage til strategilægning for Coding Pirates
 • er nysgerrig på teknologi og brænder for IT-kreativitet og Coding Pirates’ særlige organisation, kultur og tilgang til teknologi.
 • har et stort netværk

Vi kan tilbyde dig:
Vi tilbyder en stilling, hvor du har mulighed for at sætte dit tydelige aftryk på en ambitiøs organisation i eksplosiv vækst, en organisation som er på forkant med den it-didaktiske udvikling.
Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med en dygtige medarbejdere, en engageret bestyrelse og en masse engagerede frivillige, og også at få mulighed for at gå selvstændigt og proaktivt til opgaverne.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du har mulighed for at bidrage til, at IT-kreativiteten og teknologiforståelsen styrkes i Danmark og i en organisation, som rigtig mange interessenter gerne vil samarbejde med.

Løn fastsættes ud fra kvalifikationer. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer ugentligt eks. frokostpauser, med en attraktiv pensionsordning. Du har ret til ferie efter gældende lovgivning samt feriefridage.

Om os:
I 2017 blev Coding Pirates’ sekretariat dannet, og det er fortsat under etablering. Sekretariatet er et administrativt anker i foreningen. Sekretariatet varetager en række driftsopgaver – økonomi, systemadministration, kommunikation samt afholdelse af forskellige events. Sekretariatet er også en platform for det frivillige engagement og skal bidrage med at understøtte arbejdsgrupper, udvalg og pleje vores frivillige over hele landet.

Sekretariatet varetager desuden samarbejdet med DUF og med større fonde, firmaer og interesseorganisationer sammen med hovedbestyrelsen, som sekretariatet betjener og samarbejder tæt med.

Sekretariatet består pt. af fem personer inklusiv en praktikant.

Coding Pirates kører i udpræget grad via online tilstedeværelse, det er derfor muligt at arbejde hjemmefra flere dage om ugen. Vores fysiske sekretariat er placeret i Odense. Man skal forvente arbejdsrelaterede rejser i Sjælland, Fyn og Jylland op til 50 dage årligt. Der skal desuden forventes aften- og weekendarbejde i forbindelse med samarbejdet med bestyrelsen, månedlige bestyrelsesmøder, foreningens generalforsamling, større arrangementer som den årlige Børne IT-konference og det årlige Game Jam m.m.

Er du interesseret?
Ved spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte:
Forkvinde Louise Overgaard på 51 57 67 96
Næstformand Martin Dybdal på 23 70 93 89
Vi træffes mellem 15 og 16 på ugedage.

Samtaler afholdes 14. og 15. juni 2018 med opfølgende samtaler 22. juni 2018. Forventet tiltrædelse 1. august 2018.

Ansøgningsfrist:
08-06-2018

Tiltrædelse:
1. august 2018

Branche:
Informationsteknologi, Ledelse og personale

Område:
Region Midtjylland, Fyn, Region Hovedstaden

Kontaktperson:

Charlotte Svane
+45 31 38 16 09
Partner
Louise Overgaard
+45 51 57 67 96
Pirate Queen