Coding Pirates CUDiM, Aarhus

Denne afdeling af Coding Pirates har eksisteret siden foråret 2014 og er tilknyttet Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, som er en del af Aarhus Universitet.

Coding Pirates CUDiM Aarhus består af en række frivillige og børn i alderen 7-15 år. Kodepiraterne er hver gang sammen om at idégenerere, udforske, opfinde, konstruere, kode, lege og skabe gennem teknologiske programmer og designs. Vi arbejder tæt sammen Aarhus Hovedbiblioteks afdeling af Coding Pirates på DOKK1, hvor børnene fra begge afdelinger samles i åben hus-arrangementer én gang per sæson.

Vi arbejder desuden med at integrere forskning i blandt andet Design Thinking-koncepter og har forskellige andre samarbejdspartnere i den forbindelse, bl.a. Fab Lab @ Schooldk, Counterplay Konferencen og Kandidatuddannelsen It-Didaktisk Design.

Afdelingsleder for Coding Pirates CUDiM er Rikke Toft Nørgård, der er underviser og forsker i børn og computerspil, teknologier og design.

Læs mere: CUDiM’s AU-side

Vi glæder os til at se jer til en ny sæson i januar 2016!

Oftest stillede spørgsmål

Se Coding Pirates’ generelle FAQ for ofte stillede spørgsmål.

Spørgsmål: Hvor skal jeg henvende mig, hvis mit barn har glemt sin taske?

  • Alle glemte ting vil blive opbevaret på CUDiMs sekretariat på Paludan Müllers-Vej 48.

Spørgsmål: Hvordan kontakter jeg afdelingen, som mit barn går i?

  •  Kontakt afdelingen via e-mail: [email protected] eller benyt kontaktformularen nedenfor.

Spørgsmål: Skal mit barn have egen laptop med til Coding Pirates?

  • Som udgangspunkt, ja. De fleste workshops kræver, at dit barn selv har en laptop med. Forhør dig evt. ved den valgte workshops koordinator den første gang I kommer.

Kontakt Coding Pirates CUDiM, Aarhus

15 + 6 =

Partner

Seneste Nyt

MediaLabX starter på 2. sæson!

MediaLabX starter på 2. sæson!

Afdelingen MediaLabX, der sidste år officielt åbnede som del af Coding Pirates Aarhus, kan efter sin første sæson bekræfte, at de atter åbner dørene for en ny og spændende sæson. Som led i denne åbning søges der i afdelingen endnu flere børn og frivillige end sidst.

læs mere
Indkaldelse til Aarhus Gamejam 2017

Indkaldelse til Aarhus Gamejam 2017

Lørdag d. 20. maj til søndag d. 21. maj holder vi Coding Pirates Game jam i Aarhus, i samarbejde med digitaliseringshuset Ditmer, som lægger lokaler til igen i år. Denne gang har vi plads til 80 børn i alt, og derfor opfordrer vi til, at man tager en kammerat med og viser dem, hvor fedt det er at lave spil. Kom og kæmp med i dysten om at skabe det bedste spil!

læs mere
 

Fotosamtykke

Program

Coding Pirates CUDiM
Aarhus Universitet
Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier
Paludan Müllers-Vej 48
8200 Aarhus N
[email protected]