Sådan bruger du vores medlemssystem

Venteliste-systemet er lavet for, at I – vores medlemmer og frivillige – meget nemmere kan orientere jer om, hvor vi er og hvem vi er. Det bliver også meget nemmere at orientere sig om ventelisten og hvor langt man er på den.

Systemet er helt nyt, så derfor har vi lavet denne guide, som vi løbende vil opdatere, når der opstår spørgsmål.

Ofte stille spørgsmål

Hvad skal jeg gøre på siden ?

På den side, du kommer ind på, når du har klikket på linket i e-mailen, skal du udfylde med dit barns oplysninger og tilføje en eller flere af barnets voksne. Derudover er det også vigtigt at vælge, hvor (hvilke afdelinger) I gerne vil gå til klubaften. Når der er ledige pladser, vil der blive sendt en email med en invitation, som I kan vælge at acceptere.

Jeg har været opskrevet i lang tid, er min plads på ventelisten bevaret ?

Ja, vi har hentet data fra den gamle liste og opskrivningsdatoen derfra er kommet med. Adresse, alder og andre ting er ikke kommet med. VI har valgt ikke at overføre de data, da vi gerne vil sikre, at alle disse data er rigtige, derfor beder vi jer indtaste dem igen.

Hvordan bestemmes det, hvad mit barns plads på ventelisten er?

Vi gemmer datoen for, hvornår dit barn første gang blev meldt ind i systemet. Det er den dato, der tæller. Men jeres barns anciennitet på de enkelte ventelister sammenlignes med de andre børns anciennitet, efterhånden som de tilmelder sig samme liste. Derfor kan jeres position godt gå tilbage, når børn med større anciennitet (oprettet tidligere) melder sig på en liste, som I også står på.

Rød / Grøn - hvornår er jeg på ventelisten ?

Når knappen er rød og der står “Afmeld: navn” så er du meldt på. Hvis du trykker på knappen igen, afmelder du dit barn fra listen og knappen skifter til grøn.

Hvordan kommer jeg på et egentlig hold

De fleste steder, er det nødvendig først at opskrive sig på ventelisten. Derefter modtager I invitationer, når sæsonstart nærmer sig (Invitationerne kommer typisk i August og i December).

Hvad sker der, hvis jeg kommer til at melde mig fra en venteliste. Skal jeg så starte forfra ?

Bare rolig. Datoen, der tæller, kan I ikke ændre. Den dato blev sat, da I blev oprettet i systemet. Ventelisterne kan man frit tilmelde og framelde sig hele tiden. Vi sender engang imellem påmindelser ud, hvis der er nye afdelinger, så I har mulighed for at komme på dem.

Jeg er allerede medlem - skal jeg vente igen ?

Nej, bare rolig. Alle tidligere medlemmer forbliver medlemmer, hvis de ønsker det. I skal blot udfylde jeres oplysninger, så finder vi jer fra holdlisterne på de enkelte afdelinger og sender jer en invitation, før vi lukker folk ind fra ventelisten. I skal dog være opmærksomme på at acceptere invitationen, når I modtager den. Efter et stykke tid vil pladsen gå videre til en ny, der venter.

Jeg vil gerne slettes fra systemet, jeg er ikke interesseret længere

Du kan enten lade være med at gøre noget. Vi vil på sigt rydde ud i inaktive opskrivninger. I optager ikke nogen plads på ventelisten, hvis I ikke klikker på nogle af afdelingerne. Hvis I meget gerne vil helt ud af systemet, så skriv til [email protected] Videresend mailen med linket til siden, så sletter vi jer permanent.

Jeg har ikke fået nogen email med et link og kan ikke komme ind

Se spørsmålet omkring ny email adresse.

Jeg har skiftet email adresse, siden jeg skrev mig på listen

Vi sender linket til den email adresse, der oprindeligt blev brugt til opskrivningen. Hvis I ikke længere kan modtage på denne adresse, så send en email til [email protected], med tilpas overbevisende dokumentation og jeres nye email adresse, så skifter vi den. I skal ikke oprette jer påny, for så mister I jeres oprindelige plads på ventelisten.

Jeg har fået flere forskellige logins?

Hvis du har tilmeldt dine børn over flere omgange, med forskellige email adresser, vil det blive til flere forskellige “familier”. Skriv til [email protected], så lægger vi jer sammen til én.

Hvordan får jeg mit login og password ?

Vi bruger ikke login og password. I stedet har vi et link med en kode i. På http://members.codingpirates.dk kan man indtaste sin email adresse og få gensendt linket, hvis man har slettet den oprindelige email.

Hvem kan se de informationer, jeg taster ind

Jeres informationer vil kunne ses af afdelingslederne i alle Coding Pirates afdelinger. De bruger databasen til at oprette hold og til at komme i kontakt med jer, når det er nødvendigt. Vi laver også en holdliste, så I kan se jeres holdkammerater. Denne liste vil ikke indeholde mere end barnets navn, med mindre I har givet samtykke. Oplysningerne gives ikke videre til andre og bruges kun internt i Coding Pirates.

Der er noget galt, eller jeg har spørgsmål, der ikke er besvaret her

Send en email til [email protected], så hjælper vi!