Sæsonstart Sønderborg 2021 tirsdag d. 31/8 kl. 17:00

Coding Pirates Sønderborg er et fritidstilbud til børn og unge fra 10år og opefter. Vi arbejder kreativt med alt det, som man kan gøre med en computer eller en microprocessor. Vi har f.eks. programmeret spil, lavet musik, lavet film, leget med micro:bit og programmeret robotter, som vi selv har bygget.

Det kræver ingen forudsætninger, vi skal nok guide dit barn ind i kodernes forunderlige verden. Man må gerne medbringe sin egen computer. Som sædvanligt er det tirsdag fra kl 17-19 kun afbrudt af en frugtpause.

Hvad denne sæson byder på, arbejdes der stadig på, men vi har spurgt børnene og de frivillige om, hvad de kunne tænke sig i år og programmet bliver spændende og dejligt nørdet, det lover vi.

Som noget nyt har planlagt en bustur til MakerFaire i Aarhus d. 16 oktober for frivillige, deltagere og forældre til deltagere. Det bliver mega sjovt, at se hvad andre nørder rundt med. Læs mere på https://aarhus.makerfaire.com

Mens corona-restriktionerne stod på, har vi gjort os erfaringer med at arbejde online. Det bliver rart at begynde igen med rigtige, fysiske møder. Og selvom vi går fra onlinemøderne med gode og brugbare erfaringer, glæder vi os nu alligevel meget til at se jer alle igen i den virkelige verden! Det er noget lettere at hjælpe med computeren, hvis man står ved siden af – og man kan ikke bygge virkelige ting virtuelt.

Og det er nu mere hyggeligt at gøre ting sammen.

Der er stadig ledige pladser så. Tilmeld dit barn på https://codingpirates.dk/tilmelding/

Vi ses!