Er du god til at holde overblik og har du en interesse for bogføring? Foreningen Coding Pirates leder lige nu efter en ny kasserer, der kan vælges ind i hovedbestyrelsen til generalforsamlingen 2017.

Coding Pirates har vokseværk. Vi er ved at ansætte en professionel bogholder og pr 1.5.2017 forventer vi, at foreningen har en sekretariatschef. Vores nye kasserer samarbejder tæt med bogholderen og sekretariatschefen om det økonomiske set up i foreningen. Kassereren er bestyrelsens økonomiske repræsentant og kassererens roller bliver derfor at holde opsyn med foreningens økonomi, at være sparringspartner for lokalforeningerne i forbindelse med deres regnskab samt præsentere regnskab for generalforsamlingen. Da den nye kasserer i foreningen meget gerne, foruden at støtte op omkring Coding Pirates aktiviteter, må have en interesse eller baggrund i økonomi, bogføring, revision mm må dette opslag meget gerne deles ud til netværk uden for Coding Pirates.

 

Er du vores nye kasserer?

Bert PetersenCoding Pirates er en børne-og ungdomsorganisation, hvis primære aktivitet er at sk
abe IT-kreative aktiviteter for 7-17 årige rundt i hele landet. Den første Coding Pirates afdeling så dagens lys i foråret 2014, og siden har foreningen haft massiv vokseværk og har i dag vokset sig til en stor landsdækkende forening med lokalforeninger over hele landet.

For rollen som kasserer i foreningen, ligger der et stort og vigtigt ansvar. De administrative systemer i Coding Pirates er hele tiden under forbedring for at lette kassererens arbejde og forbedre overblikket. Den nye kasserer får en mulighed for at sætte sit præg på foreningens fremtidige processer i
samarbejde med Coding Pirates’ udviklingsteam, som er en blanding af frivillige og studentermedhjælpere.

 

Vi søger en kandidat, der har:

 • Interesse for Coding Pirates og støtter op omkring foreningens værdier
 • Interesse i bogføring og regnskab
 • Evt. en baggrund i økonomi, bogføring, revision eller lignende

Primære opgaver for kassereren:

 • Opsyn med foreningens økonomi
 • Primært ansvarlig for hovedbestyrelsens aktiviteter
 • Sparringspartner for lokalforeningerne
 • Præsentere regnskab til generalforsamlingen
 • Ansvarlig for den økonomiske del af foreningen

Du får mulighed for:

 • At sætte dit eget præg og komme med indspark
 • At få indblik i en stor landsdækkende forening i stor udvikling
 • At få erfaring med bogføring og regnskaber

 

Ønsker du at opstille som kandidat til at blive kasserer i hovedbestyrelsen, skal det tilkendegives senest 26. februar 2017. Send en kort præsentation på ca. 200 ord samt et portrætbillede til [email protected]

 

Hvis du har spørgsmål til posten som kasserer kontakt Ragnar Reynisson: [email protected]
Læs mere om Generalforsamling 2017