Starten af efterårsferien byder på to spændende arrangementer, hvor du kan møde Coding Pirates! Vi er nemlig både at finde på Københavns Kulturnat den 15. oktober, og på Aarhus Maker Faire den 16. & 17. oktober!

 

 Hvis du alligevel skal til Københavns Kulturnat, så slå et smut forbi Industriens Hus!

Igen i år kommer Coding Pirates på Københavns Kulturnat den 15. oktober fra klokken 18.00-23.00. Denne gang foregår det lige ved siden af Rådhuspladsen, i Industriens Hus.

I sammen med Microsoft Education, LEGO og Minecraft Education står Coding Pirates lokale afdelinger klar med en masse spændende aktiviteter for børn i alle aldre (og deres voksne).

Her kan børn og barnlige sjæle prøve kræfter med den nye version af  Minecraft Education. Desuden kan børnene hjælpe med at bygge en klima-verden i LEGO, hvor vi benytter os af forskellige teknologier og materialer, så som: CodeSpaces, microbits, littlebits etc.

Kig forbi mellem kl 18-23 på Dansk Industri, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V. Husk at det kræver et kulturpas at komme ind. Dette giver samtidig fri kørsel i bus, tog og metro.

Læs mere om kulturnatten i Industriens Hus her.

Er du vild med tech og hacking? Kom forbi Aarhus Maker Faire!

Aarhus Maker Faire er en gratis festival, der består af en masse stande, aktiviteter, workshops og åbne værksteder for både børn og voksne.

‘Makers’ er det engelske ord for folk, der skaber ting selv – og Maker Faire Aarhus er en kæmpe 2-dages festival, som fejrer og styrker gør-det-selv-kulturen. Du kan møde Coding Pirates lokale afdelinger på Maker Faire Aarhus på Dokk1 den første weekend i efterårsferien. I år er det den 16. og 17. oktober og begge dage fra kl. 10-16.

Coding Pirates holder til på ‘Rampen’, og her kan du opleve teknologi-skabninger, bryde hackerbokse og sy tasker, der stopper mobilsignaler. Du kan desuden prøve Oculus Rift, designe badges og bliv hacket af vores cybersikkerhedsvenner fra Aalborg Universitet.

Kig forbi lørdag og søndag mellem kl 10-16 på Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C. Det er gratis at komme ind, og Coding Pirates finder du på ‘Rampen’.

Læs mere om Aarhus Maker Faire her!