Afholdte Coding Pirates Events

Nationalt Game Jam 2017

Den 18. og 19. november afholder Coding Pirates vores årlige game jam. I år er vi hele 3 forskellige steder – både i Aarhus, Odense og København. Til game jam får børnene 24 timer til at lave de fedeste spil og nogle dommere vil derefter kåre de bedste spil i forskellige kategorier.

DATO: 18.-19. november 2017      STED: Aarhus, Odense og København      PRIS: 200 kr.

Kodning i Kedlen 2017

Lørdag d. 9. september 2017 fra kl. 10-17 afholder Coding Pirates Frederiksberg en kæmpe kodnings-event i Kedelhallen på Frederiksberg i samarbejde med Frederiksberg Idræts-Union og Dansk Industri. Programmet byder på underholdning, robotter, hackere, sjov og ballade. Der bliver lavet workshops med Micro Bits, Elektronisk musik, Scratch og meget mere. Husk at medbringe jeres egne computere! Der er også oplæg for forældrene om livet som frivillig i Coding Pirates mv.

DATO: 9. september 2017      STED: Kedelhallen, Nyelandsvej 75 A, Frederiksberg      PRIS: Gratis

Coding Pirates Summercamp i Billund 2017

Coding Pirates Denmark kan for første gang invitere frivillige og deres børn til inspirations summercamp i Billund. I samarbejde med CP Billund og Børnenes Hovedstad A/S inviterer vi derfor til fire dages inspirations- og erfaringsudvekslings camp.

DATO: 29. juni – 2. juli 2017      STED: Børnenes Hovedstad Billund     PRIS: Gratis

Hackathon i Hvidovre

Coding Pirates Hvidovre inviterer alle interesserede til et brag af en hackathon d. 27. maj fra kl 10-16 i Hvidovres Medborgerhus, der ligger lige ved siden af Hovedbiblioteket på Hvidovrevej. Hovedattraktionen bliver denne gang Virtual Reality.

DATO: 27. maj 2017      STED: Hvidovres Medborgerhus      PRIS: Kr. 75,-
 

Game Jam Aarhus 2017

Lørdag d. 20. maj til søndag d. 21. maj holder vi Coding Pirates Game jam i Aarhus, i samarbejde med digitaliseringshuset Ditmer, som lægger lokaler til igen i år. Denne gang har vi plads til 80 børn i alt, og derfor opfordrer vi til, at man tager en kammerat med og viser dem, hvor fedt det er at lave spil. Kom og kæmp med i dysten om at skabe det bedste spil!

DATO: 20.-21. maj 2017      STED: Ditmer      PRIS: Kr. 200,-

Coding Pirates Aarhus holder åbent hus på DOKK1

Coding Pirates Aarhus byder velkommen til åbent hus, hvor der vil være mulighed for at se, hvad afdelingerne i Aarhus ugentligt foretager sig. CUDiM, Robotpiraterne, GameDev, MediaLabX og DOKK1’s egen afdeling vil alle kunne findes på dagen. Der vil være mulighed for at blive ligeligt inspireret, deltage i en række forskellige workshops, stille spørgsmål og få svar omkring de forskellige afdelinger.

DATO: 15. maj 2017      STED: DOKK1, Aarhus      PRIS: Gratis

Robotturnering i Universe 2017

Den 13. Maj 2017 afholder Coding Pirates Sønderborg og Universe den første årlige Robot-turnering. Turneringen har til formål at udbrede kendskabet til robotter og stimulere udviklingen af børn og unges evner på området. I turneringen dyster hold, og deres robotter, imod hinanden. Der kæmpes i robot-sumobrydning og om, hvilken robot der er hurtigst til at finde vej igennem en labyrint. Turneringen er åben for deltagere til og med gymnasieniveau.

DATO: 13. maj 2017      STED: Universe, Als      PRIS: Gratis for Robothold. Andre gæster se billetpriser.

Børne it-sikkerhedskonferencen i København (Lyngby)

I København kan børn og unge i alderen 10-17 år den 29.4 deltage i en spændende børneIT-sikkerhedskonference. Eventet afholdes ved Microsoft i Lyngby, den 29.4. kl.10-14. Temaerne bliver: hacking, privacy, kunstig intelligens, mobning på nettet, krypering og digital dannelse! Der er plads til 200 børn og dagen vil bestå af en kombination af taler, debat og workshops. Det koster 50 kr at deltage og der vil blive serveret en sandwich i løbet af dagen.

DATO: 29. april 2017      STED: Microsoft, Kgs. Lyngby      PRIS: Kr. 50,-

Robotterne kommer! Børne it-konference i Aarhus

I Aarhus kan børn og unge i alderen 9-17 år den 22.4 deltage i en spændende børneIT-konference. Eventet afholdes i forbindelse med Internet Week Denmark, i Rådhussalen 22.4. kl.10-14. Temaerne bliver: kunstig intelligens, overvågning og sikkerhed og sidst men ikke mindst robotteknologi! Der er plads til 200 børn og dagen vil bestå af en kombination af taler, debat og workshops. Det koster 50 kr at deltage og der vil blive serveret en sandwich i løbet af dagen.

DATO: 22. april 2017      STED: Rådhussalen, Aarhus       PRIS: Kr. 50,-

#MakeWhatsNext – Girlz in Tech under IWDK

#MakeWhatsNext – Girlz in Tech er et globalt initiativ fra Microsoft som fokuserer på piger og kvinder i teknologibranchen. Initiativet bygger på at få kvinder til at forelske sig i programmering samt at demontere påstanden om at teknologi ikke er for kvinder. Arrangementet laves i samarbejde mellem Coding Pirates, Microsoft, ATU, den kommunale IT- og innovationsafdeling ITK og Internet Week Denmark.

DATO: 20. april 2017      STED: Dokk1, Aarhus    PRIS: Gratis

Game Jam i Odense

Alle kan være med når Coding Pirates, Computer Clubhouse og House of Code inviterer kodeinteresserede unge til at udvikle spil på 12 timer i Ungdomshuset i Odense. Game Jam er en konkurrence i spiludvikling for spil- og kodeinteresserede børn og unge i alle aldre og med alle forudsætninger. De unge finder sammen i mindre grupper, og har så 12 timer til at opfinde et spil ud fra et forudbestemt tema, som først offentliggøres på dagen. Når de 12 timer er gået har hver gruppe 10 minutter til at fremvise spillet. Den gruppe der har lavet det sejeste og bedste spil kåres som vinder af GameJam.

DATO: 25. marts 2017      STED: Ungdomshuset, Odense       PRIS: Gratis

Coding Pirates Danmark

Sverigesgade 20, 1

5000 Odense C

kontakt@codingpirates.dk