Coronastatus til pirater, forældre og frivillige

Vi har samlet alle relevante informationer om de gældende retningslinjer samt vores tiltag i forbindelse med corona til både pirater, forældre og frivillige.

Udforsk Piratskibet

På Piratskibet kan børn og unge i fællesskab styrke deres kompetencer inden for IT-kreativitet ved at udforske en verden af kvalitetsindhold særligt målrettet børn i alderen 10-12 år.

Skal vi indgå en matros-aftale?

Som virksomhed kan I blive en del af besætningen i Coding Pirates og dermed støtte vores arbejde med at klæde den næste generation på til en digital fremtid. Læs om vores matros-pakker, som både byder på sponsoraftaler og samarbejdsaftaler.

Tilmeld dit barn

Vil dit barn være kodepirat?

Bliv frivillig

Bliv en del af Coding Pirates-familien

Afdelinger

Find en afdeling nær dig eller start din egen

Nyheder

Resultat på afstemning

Resultat på afstemning

Afstemningen om offentlige midler er nu færdig - læs her for resultatet.  Tilbage på Landsmødet 2020, blev det besluttet at større principielle beslutninger skulle sendes ud til medlemmerne. Det har vi gjort nu her, for første gang, da vi i...

læs mere
#MødMandskabet: Mikhail Nikitin

#MødMandskabet: Mikhail Nikitin

45-årige Mikhail startede som frivillig i 2015, så hans søn kunne få en plads på holdet. Efter 5 år er han stadig frivillig, og han elsker at dele ud af sin viden og være sammen med børnene. Under corona kastede han sig over at afholde et online forløb i C#.

læs mere
Invitation til online frivilligmøder

Invitation til online frivilligmøder

Flere frivillige har givet udtryk for, at de gerne ville deltage i online møder med fokus på at skabe et socialt mødested for frivillige. Det vil vi meget gerne støtte op om!

læs mere