Bliv frivillig i Coding Pirates

En gruppe frivillige Coding Pirates

En gruppe frivillige Coding Pirates

Som Frivillig vil du komme til at indgå i vores team, som består af engagerede mennesker, med meget forskellige baggrunde – men med det fælles mål at skabe grobund for it-kreativitet. Vi udvikler vores materialer sammen over nettet og har det rigtig sjovt sammen, når vi mødes og praktiserer dem i Coding Pirates-klubberne. Der er mange forskellige opgaver, vi som frivillige er med til at løse. De primære opgaver handler naturligvis om at afholde workshops med børn og unge til klubaftener -Workshops- og events om it-kreativitet. Derudover formidler vi også om vores virke via vores online platforme, udvikler nye formater, arrangerer og organiserer events og søger bevillinger hos store fonde – man kan derfor være frivillig på mange måder i foreningen.

Om Coding Pirates

Coding Pirates er en forening af IT-kreative værksteder(it-labs) for børn og unge i alderen 7-17 år. Sammen med en masse frivillige voksne, stifter piratbørnene bekendtskab med bl.a. programmering, teknologikonstruktion, medier, robotter og spiludvikling. Der stilles ingen krav til specifikke teknologiegenskaber, som frivillig har du derfor også selv rig mulighed for at lære og udvide dine egne it-kompetencer.

Fordele

Det får du ud af at være frivillig i Coding Pirates

  • Det stærkeste netværk i DK inden for it, teknologi og undervisning
  • En anbefaling til dit CV
  • Blive klogere på teknologier og design sammen med børn, unge og andre frivillige voksne
  • Undervisnings- og udviklingskompetencer inden for det it-kreative felt
  • Nogle fantastisk hyggelige aftener i rigtig godt selskab – både sammen med børn og unge, og voksne men også til vores frivillig arrangementer.

Krav

Det kræver at du…

  • har lyst til at bruge en del af din fritid på vores klubaftener –2 timer 1 gang om ugen, arrangementer og/eller andre vigtige foreningsaktiviteter
  • har en interesse inden for it fx spiludvikling, programmering, it-undervisning eller undervisningsudvikling
  • du kan lide at lære de ting, du brænder for
  • er socialt anlagt – også online og bidrager til diskussionerne og videndeling.

Workshops/It-labs

At være kode pirat er på mange måder, som alle andre fritidsaktiviteter, her er rammen blot It. Coding Pirates Afdelinger afholder Workshops i 2 timers varighed, 1 gang om ugen(ugedagen variere i div. afdelinger). Til workshop kan børnene lære, at bruge forskellige programmer, kode, lege mens de lærer og tilegne sig en større forståelse for It.

Det kan være du er studerende, lærer, ingeniør, journalist, autodidakt eller generelt pædagogisk anlagt. Går du og drømmer om at være med til at udvikle læringsdesigns, hvor programmering, al mulig slags hardware og kreativitet er på skemaet, så er vi meget interesserede I at høre fra dig!

Find Afdelingen Tættest På Dig

Nysgerrig? Følg linket her!

Historier Fra Andre Frivillige

Vi lavede LEGO Mindstorm sidste år, det synes jeg var vanvittigt fedt…

– Karsten Lumholtz

#Mød Mandskabet

Coding Pirates Netværk

Slack SignUp! Slack Log In Community Fb

Nyheder

Frivillige lærer 3D-grafik

Frivillige benyttede en varm sommerdag indendøre for at dygtiggøre sig i 3D-grafik og lære de grundlæggende elementer at kende. Ideen er at kunne lære fra sig til piratbørnene og få ideer til workshops i efteråret.

read more