Redaktionen

Coding Pirates’ redaktion arbejder løbende på at skabe velfungerende kommunikation, der fortæller historien om Coding Pirates på flere niveauer

Redaktionens medarbejdere og frivillige kommunikatører samarbejder med lokale afdelinger om historier og fortællinger fra de mange aktiviteter i Coding Pirates. Har du spørgsmål eller vil sende materiale til Coding Pirates’ redaktion, kan du rette henvendelse via e-mail til: redaktion@codingpirates.dk.

 

Bliv skribent eller fotograf hos Coding Pirates

Du kan være frivillig på mange måder i Coding Pirates. Hvis du ønsker at prøve kræfter med formidling og kommunikation på tværs af mange forskellige platforme, har du mulighed for at melde dig som frivillig skribent eller fotograf.

Indsend en kort beskrivelse af dig selv og hvad du kan tilbyde på: redaktion@codingpirates.dk

 

Kontakt os

Generelle henvendelser til sendes via e-mail: redaktion@codingpirates.dk

Medarbejdere

Julie Marie Mikkelsen

Julie Marie Mikkelsen

Kommunikationsmedarbejder

Julie arbejder med kommunikation af foreningens aktiviteter med primært fokus på det nationale, samt planlægning og afvikling af events. Hun studerer Digital Design på Aarhus Universitet og er passioneret for digital kunst og kultur og heriblandt især fotografi.

 

Johan Kaaber

Johan Kaaber

Kommunikationsmedarbejder

Johan arbejder med kommunikation af foreningens aktiviteter med fokus på lokalforeningerne. Derudover studerer han Digital Design på Aarhus universitet og er frivillig i Coding Pirates GameDev-afdeling i Aarhus. Han brænder for grafisk design og heriblandt animation og tegning. Han elsker at både spille og udvikle computerspil.

 

Øvrige kommunikatører

Hans Klysner, frivillig kommunikatør og koordinator