Kom og se hvad det betyder at være frivillig i Coding Pirates, når piraterne indtager MakerCity Festival i Odense. I den forbindelse vil der være informationsmøde, da Coding Pirates søger frivillige til en ny Odense-afdeling.

Foto: Hans Klysner

Foto: Hans Klysner

Den 29. maj – 31. maj løber MakerCity Festival i Odense af stabelen med masser af initiativer, der bliver skabt i maker-ånden. Her vil håndværkere, hobbyfolk, ingeniører, studerende og andre der brænder for at skabe vise projekter frem og invitere nysgerrige indenfor.

Det vil være muligt at møde Coding Pirates og høre om, hvem vi er, lege lidt med Ozobots, Sphero og andre teknologier. Men det væsentligste er, at vi arbejder på at skabe en afdeling i Odense – så kom og hør om, hvordan du bliver kodepirat eller frivillig i Coding Pirates.

Vil du være frivillig?

Åbent Hus - Hovedbiblioteket Aarhus, FrivilligeVil du hjælpe 7-17 årige med at blive teknologiske pirater, som kan skabe og være it-kreative, designe og omforme ideer, programmere robotter og lave computerspil?

Så er det måske noget for dig at blive frivillig i Coding Pirates Odense. Du skal undervise, inspirere og lege med teknologien sammen med de 7–17 årige. Du skal have det sjovt og netværke med de mange frivillige Coding Pirates rundt i landet. Du skal have en IT-baggrund, en didaktisk baggrund eller bare være interesseret i børn, teknologi, leg og kreativitet.

Vi holder informationsmøde for alle interesserede – organisationer, virksomheder og dig lørdag den 30. maj, kl. 11.00 i forbindelse med MakerCity Festival i Odense. Tilmelding til mødet kan ske til thomasdreisig@live.dk, men du er også velkommen til at komme forbi til en uformel snak ved vores stand på festivalen.

Læs mere: