Hovedbestyrelsen fra Coding Pirates Denmark, indkalder til generalforsamling, søndag 5. marts 2017. Dagen indledes af en gæstetaler fra robotmiljøet i Odense kl. 12.00.

 

Generalforsamlingen vil blive afholdt i Ungdomshuset i Odense, læs mere på: Generalforsamling 2017 Det er muligt at deltage i generalforsamlingen online. Oplysninger vedrørende online-deltagelse udsendes via slack-kanalen: #generalforsamling2017. Her vil der også være et link til livestream-video af selve generalforsamlingen. Stemmesedlen sendes via e-mail til de registrerede deltagere. Om Generalforsamlingen 2017 skriver formand Martin Exner:

 ”Tænk sig at den lille græsrodsforening er vokset sig så stor at den nu skal have et professionelt sekretariat! Det betyder store ændringer for lokalforeningen, afdelingerne, hovedforeningen, børn og ikke mindst frivillige. Det er den største transformation vi har oplevet i foreningens eksplosive historie og den milepæl vi i hovedbestyrelsen har arbejdet frem imod i flere år. Generalforsamlingen er begivenheden hvor man får mulighed for at påvirke hovedforeningens overordnede retning og sætte sit præg. Det er der hvor man kan stille direkte forslag og spørgsmål til hovedbestyrelsen og stille op til selv samme, hvis man altså tør 😉 Vi vil sikre at det også bliver en festdag i Odense med plads til det sociale, netværket og med inspirationsindlæg fra hemmelig person.Vi opfordrer alle til at tage turen til Odense og mødes med os, men er dette ikke muligt vil vi også opfordre til at man mødes i de lokale afdelinger og tuner ind på livestreamet fra Odense i ægte “Melodi Grand Prix”-stil. Vi sørger for at alle der er tilmeldt generalforsamlingen kan få adgang til livestreamet, blive hørt og have mulighed for at stemme.”

Læs mere om Generalforsamling 2017