Coding Pirates Hovedbestyrelsen

Louise Overgaard

Louise Overgaard

Formand

International Innovation Lead med fokus på teknologisk by-, service- og kulturudvikling ved ITK på Dokk1 i Aarhus. Er desuden næstformand i CounterPlayer og elsker at lave festivaler og events om leg, making og tech.

 

Jakob Hedegaard

Jakob Hedegaard

Næstformand

Uddannet Cand.comm i Performance Design og Socialvidenskab fra RUC. Underviser lærerstuderende og er afdelingsleder i Coding Pirates Frederiksberg SOL.

 

 

John Rohde Jensen

John Rohde Jensen

Kasserer

Som kasserer arbejder John med hovedforeningens økonomi og rådgiver lokalafdelinger i økonomiske spørgsmål. Er også aktiv i Udvalget for administration og sekretariatdannelse, hvor han blandt andet er projektleder på et projekt med fokus på omlægning af foreningens drifts- og økomomisetup. John er desuden uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet med speciale i softwareudvikling og industrirobotter.

Denis Smajlović

Denis Smajlović

Sekretær

Teknologi-, film- og musiknørd der overvejer hvad der skal ske efter sommer, når han bliver student fra HTX i hovedstaden. Har været en del af Coding Pirates København siden 2014.

 

Lis Zacho

Lis Zacho

Bestyrelsesmedlem

Matematiklærer, matematikvejleder PD, Stud.It. på Aarhus Universitet, lærebogsforfatter og projektmager. Er også afdelingsleder for Coding Pirates Frederiksberg.

 

 

Benjamin Rotendahl

Benjamin Rotendahl

Bestyrelsesmedlem

Datalogistuderende, afdelingsleder, bestyrelsesmedlem af Coding Pirates København og tidligere studentermedhjælper.

 

Martin "Dybber" Dybdal

Martin "Dybber" Dybdal

Bestyrelsesmedlem

Bliver i sommeren 2017 færdig med en Ph.D. i Datalogi. Det er noget med programmeringssprog til high-performance computing (GPU’er). Arbejder på at styrke didaktikken og det sociale liv i foreningen. Elsker at give andre en oplevelse.

 

Hans Klysner

Hans Klysner

Bestyrelsesmedlem

Hans er uddannet Cand.it i Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet og har været en del af Coding Pirates siden 2014. 

Referater fra hovedbestyrelsesmøder og generalforsamlinger

Læs referater

Copyright © 2018 Coding Pirates. Alle rettigheder forbeholdes. Medlemsbetingelser.