Vil du være med til at formidle om it-kreativitet og digitalt vovemod? Studerer du et relevant formidlingsfag på universitetet? Så skal du måske være Coding Pirates Denmarks nye studentermedhjælper.
Foto: Benjamin Pomerleau

Foto: Benjamin Pomerleau

Coding Pirates er en forening i rivende udvikling med ca 30 lokalforeninger i hele landet og omkring 50 lokale afdelinger. Formålet er at fremme børn og unges produktive og kreative it-kompetencer via afholdelse af ugentlige klubaftener, workshops og online kollaboration.

Foreningen er repræsenteret på diverse online platforme og er profileret via lokale aviser, nationale medier og tv-indslag. Derudover har foreningen er stort behov for at kommunikere effektivt med mange forskellige interessenter, heriblandt børn og forældre i foreningen, aktive frivillige, forskere og journalister. Det kræver benarbejde og overblik over foreningens output samt selvstændigt arbejde.

Dine opgaver

Du vil arbejde 7 timer en dag om ugen på Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier med praktiske og administrative opgaver samt formidlingsopgaver. Du vil være med i den redaktionelle gruppe og hjælpe landsforeningen Coding Pirates Denmark med forskellige administrative og kommunikative opgaver og i udviklingsarbejde omkring informationsmaterialer, online tilstedeværelse, kommunikation og dækning af forskellige events og klubaftener i Coding Pirates.

Blandt opgaverne er:

  • Intern kommunikation med forældre, frivillige, afdelingsledere på tværs af landet (fx mailinglister, handouts og udkast til pressemeddelelser)
  • Udvikling og opdatering af informationsmateriale og guidelines til nye afdelinger
  • Udvikling af professionelle foldere, plakater, flyers og andet kommunikationsmateriale til forskellige interessentgrupper
  • Formidling på digitale medier og udvikling af kommunikationsstrategi for foreningen.

Vi forventer:

  • Du studerer på et relevant kandidatfag – såsom Informationsvidenskab, Medievidenskab, DMJX eller lignende
  • Du har interesse for formidling og professionel virksomhedskommunikation
  • Du er velskrivende på dansk og engelsk
  • Du har digitale kompetencer ift. billedbehandling, plakatdesign og webredigering, og du kan bruge Excel, InDesign og WordPress
  • Du bidrager med administrative opgaver som opsætninger og gennemskrivninger af guidelines til foreningen, medieovervågning og opsætninger og opdateringer af mailinglister til forskellige målgrupper.
  • Du er god til at samarbejde med mange forskellige typer folk og ofte via online fora.

Praktisk:

Placering: Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier (CUDiM), Paludan-Müllers Vej 48, Aarhus.

Timer: Det forventes, at du arbejder ca. 7 timer om ugen

Forventede datoer for samtale:  22. november og 23. november

Forventet jobstart: 01-12-2016

Indsend en ansøgning til redaktion@codingpirates.dk (Deadline: 15/11/2017)