Vil du stå i spidsen for at udvikle Coding Pirates’ sekretariat?

Coding Pirates Denmark er på udkig efter en stærk organisationsudvikler, der skal være ankerperson i Coding Pirates’ professionelle sekretariat. Vi søger en sekretariatschef, der både kan skabe strukturer og favne græsrodspirateri. Vi leder med lys og lygte efter den pirat, der kan være tydelig og synlig for hele landets Coding Pirates’ foreninger.

Er du vores nye (og første) sekretariatskaptajn?

Coding Pirates er en børne-og ungdomsorganisation, hvis primære aktivitet er at skabe IT-kreative aktiviteter for 7-17 årige rundt i hele landet. Den første Coding Pirates afdeling så dagens lys i foråret 2014, og siden har foreningen haft massivt vokseværk og har knoklet med at konsolidere sig. Coding Pirates er opstået som en græsrodsbevægelse, og selvom vi vokser, har brug for retningslinjer og strukturer, er der et stærkt ønske om at skabe en organisation, der kan støtte og underbygge vores frivillige og deres græsrodsengagement. Derfor har Coding Pirates nu brug for et professionelt sekretariat, som kan bidrage til den fortsatte udvikling af foreningen, varetage en række driftsopgaver, indgå i samarbejder med større fonde, firmaer og interesseorganisationer, men samtidig kan understøtte vores piratiske græsrødder over hele landet.

Piraterne har brug for en professionel kaptajn

Coding Pirates er en dynamisk organisation, som er ved at lære alt fra bunden og som har fuld fart på. Du skal have mod på at bygge et sekretariat op i en organisation, hvor folk brænder for det, de laver og har en mening om det hele. Vores sekretariatschef forstår at kombinere entreprenørskab med strukturskabelse og strategisk tænkning. Vores sekretariatschef er en tydelig intern og ekstern kommunikatør både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder en stilling, hvor du har mulighed for at sætte dit tydelige aftryk i den hurtigst voksende børne- og ungdomsorganisation i Danmark. Du skal arbejde sammen med en engageret bestyrelse, en masse engagerede frivillige, pt fire  studentermedhjælpere og nogle konsulenter. Men du skal gå selvstændigt til opgaverne, have blik for, hvor der skal sættes ind og hvilke indsatser der er nødvendige hvornår samt hvordan vi vokser og konsoliderer os yderligere.

Vi søger en kandidat, der har:

 • bred erfaring med organisationsudvikling
 • stærke strategiske og visionære evner
 • dokumenteret erfaring med personaleledelse og ledelse af frivillige
 • solid erfaring med projektledelse
 • gode samarbejdsevner både i forhold til vores bestyrelse, frivillige og samarbejdspartnere
 • evner og interesse for at koordinere og facilitere større samarbejdsprojekter og events
 • en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt

Det vil være en fordel, hvis du har lederuddannelse og projektlederuddannelse, som du kan sætte i spil dels i forhold til udviklingen af det voksende sekretariat og de projekter, som vi indgår i med eksterne samarbejdspartnere og dels i forhold til at klæde frivillige på til at kunne lede andre frivillige og til at kunne lede projekter.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Udvikle Coding Pirates’ sekretariat sammen med bestyrelsen og frivillige pirater
 • Udvikle organisationen Coding Pirates sammen med bestyrelsen og de frivillige
 • Lede foreningens medarbejdere
 • Sikre professionel projektstyring af større samarbejder
 • Understøtte alle lokalforeninger på bedste vis
 • Være tovholder ved store events
 • Understøtte hovedbestyrelsens arbejde
 • Sikre en solid kommunikation internt og eksternt

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får mulighed for at

 • bidrage til at bygge en organisation op fra bunden
 • sætte dit præg på den hurtigst voksende forening i Danmark
 • bidrage aktivt til arbejdet med at sikre IT-kreativiteten i Danmark
 • få et solidt netværk både inden for den offentlige og private sektor

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer ugentligt eks. frokostpauser, men der skal forventes perioder med merarbejde. Du har ret til ferie efter gældende lovgivning samt feriefridage. Din løn fastsættes efter dine kvalifikationer, og du tilbydes en attraktiv pensionsordning.

Det er ikke fastsat, hvor i landet sekretariatschefen skal være placeret, eftersom Coding Pirates i udpræget grad kører via online tilstedeværelse. Men man skal forvente arbejdsrelaterede rejser i Sjælland, Fyn og Jylland op til  50 dage årligt. Der skal desuden forventes aften- og weekendarbejde i forbindelse med fx månedlige bestyrelsesmøder, foreningens generalforsamling, større arrangementer som den årlige BørneIT-konference og det årlige Game Jam m.m.

 

Er du interesseret?

Ved spørgsmål om stillingen kontakt os via job@codingpirates.dk

(mærket: Spørgsmål til stilling som sekretariatschef)

eller ved at kontakte:

Formand Martin Exner på telefon
27 20 21 75 eller Næstformand
Louise Overgaard på 51 57 67 96.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er:
1. marts 2017 kl. 12.00.

Send din ansøgning til job@codingpirates.dk med mærket: sekretariatschef.

Samtaler forventes afholdt 13.og 14. marts 2017 med opfølgende samtaler 20. og 21. marts 2017. Forventet tiltrædelse 1. maj 2017 – gerne før om muligt.

 

Læs mere om foreningen i Coding Pirates Manifest og under FAQ